Moordmysterie

No Happily Ever After
vr 21 feb 20:00
vr 21 feb 2025
20:00

Wij hebben jullie allemaal in Kasteel Creatoria uitgenodigd om een moordzaak op te lossen. 11 februari had een rustige dag moeten worden in Kasteel Creatoria, maar dit veranderde toen ze een aanvraag kregen voor een “last-minute” trouwerij. Het gelukkige bruidspaar Tom Janssen en Emily de Groot wilde zo snel mogelijk in het huwelijksbootje stappen. Nadat de ceremonie was afgerond, was het gelukkige bruidspaar getrouwd. Al bleek dit maar van korte duur; de bruidegom is dood gevonden in de bibliotheekzaal.

De politie heeft vier verdachten op het oog. Aan jullie de taak de verdachten te ondervragen en erachter te komen wie Tom Janssen vermoord heeft.

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen. Een nieuw uniek concept: probeer er met in teams van maximaal zes personen achter te komen wie de dader is. Zorg ervoor dat je de juiste vagen stelt aan de verdachten! Een soort Cluedo en Escaperoom in één. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?