Ruimtes

Theater de Kampanje is een unieke industriële evenementenlocatie in Noord-Holland, slechts 1 uur rijden vanaf Amsterdam. Organiseer je een evenement in Theater de Kampanje dan heb je diverse theaterzalen, meetingspaces en grote foyers tot je beschikking voor echt uiteenlopende type events met talloze mogelijkheden.

Bekijk algemene informatie, foto's capaciteit en prijzen van de ruimtes in onze zakelijke brochure

Variopoolzaal

De Variopoolzaal (grote zaal) heeft een vaste theateropstelling inclusief 2 balkons met een capaciteit van 748 personen. De theaterzaal is ontworpen met volledig glazen wanden. In de glazen zaal zijn langs de wanden verdiepingshoge houten wandpanelen opgenomen, die wanneer dat nodig is geopend kunnen worden. Vanuit de foyer kijk je dan dwars door de zaal heen. Vanuit alle hoeken is echter bovenal de architectuur van de oude industriële hal te ervaren. Oude en nieuwe architectuur vallen samen en versterken elkaar.

De grote zaal met bijbehorende foyers is ook uitermate geschikt voor kleinere bijeenkomsten. Wat dacht je van vergaderen of dineren op het podium of de foyer als workshop/subsessieruimte?

Plattegrond/stoelenplan Variopoolzaal
Theatertechniek

Zaal: 454 personen (scheidingsdoek mogelijk bij 268 pers)
Balkon 1: 161 personen
Balkon 2: 133 personen
Totaal: 748 personen
Koninklijke Marine Stadshal

Stadshal
De hoge hal met veel industriële details zoals de orginele kraanbanen, kent veel gebruiksmogelijkheden. Congressen, beurzen, productpresentaties, feesten en staconcerten kunnen hier worden gefaciliteerd. De hal heeft een totaal vloeroppervlak van 1800 m² en uitstekende theatertechnische faciliteiten (licht/geluid).
Theatertechniek

Middenzaal
De Middenzaal wordt opgebouwd in de Stadshal. De zaal heeft met de tribune een capaciteit voor 273* personen in theateropstelling (tribune).
*Dit is de maximale capaciteit als er een extra rij vooraan wordt bijgeplaatst. Zonder extra rij zijn er 258 zitplaatsen.

Theatertechniek

Horecaplein
Bij de stadshal hoort een multifunctioneel Horecaplein met informerele zitjes of ruimte voor een (gala)diner. Deze ruimte kan ook ingericht worden als workshopruimte of subsessiezaal.

Kleine zaal

De kleine zaal kent een sfeervolle intieme setting en is ongeveer 120m2. De tribune biedt in theateropstelling ruimte voor 123 personen. Hiermee is deze zaal zeer geschikt voor kleinere voorstellingen, vergaderingen of optredens van verenigingen.

De zaal is zonder tribune en met aangrenzend theatercafé ook ideaal voor (dans)feesten, bruiloften en partijen. Zonder tribune is een Lagerhuis-opstelling voor uw bijeenkomst ook mogelijk.
Theatertechniek

Theatercafé en foyer

Het café is ideaal voor een besloten borrel of feest. Voor groepen tot ongeveer 150 personen is het mogelijk om naast gelegen foyer er bij te betrekken. Uiteraard kan de aangrenzende Kleine zaal gehuurd worden voor een (besloten) voorstelling of als feestzaal. Zelf organiseren wij ook regelmatig activiteiten in het café zoals de populaire Pubquiz.

Restaurant Stoom

Restaurant Stoom is een plaats voor iedereen om te tafelen, te werken, te ontmoeten en vooral te genieten in een persoonlijke ambiance.

Vergaderzalen

De Kampanje beschikt over twee moderne vergaderruimtes beiden voorzien van daglicht. De vergaderzaal Mastenmaker is de grootste zaal met een afmeting van 80m2. Vergaderzaal Bankwerker is iets kleiner en is 60m2 groot. Door middel van een vouwwand kunnen de vergaderzalen aan elkaar gekoppeld worden zodat er één grote zaal ontstaat.

De zalen kunnen in elke gewenste opstelling klaargezet worden. Bijvoorbeeld in theater-, carré- of blokopstelling, maar ook staand vergaderen kan inspirerend werken. De ruimtes zijn standaard voorzien van beamer, scherm, flipover en gratis wifi. Tevens zijn de vergaderzalen uitgerust met een video-conferencing systeem, zodat de vergadering op afstand actief bijgewoond kan worden.

We hebben diverse zalen, maar ook in de foyers zijn workshopruimtes te creëren.
Plattegrond Kampanje met (workshop)ruimtes
Indeling KampanjeOp alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Algemene huurvoorwaarden van Theater Locaties Nederland van toepassing.