Helders Bier Festival 2024

vr 13 sep en za 14 sep
vr 13 sep 2024
en
za 14 sep 2024

Maak je klaar voor alweer de zesde editie van het Helders Bier Festival! Het leukste en lekkerste bierfestival in Noord-Holland. Blok vrijdag 13 en zaterdag 14 september in je agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke, landelijke en internationale bier brouwerijen. De vorige edities waren snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket!

Zoveel mogelijk biersoorten en stijlen is de insteek van het festival. Allemaal maken ze hun eigen sfeer en stijl. Je loopt als het ware van België naar Texel en verder de Italiaanse bergen in. Je kunt zo kennismaken met andere bieren dan je gewend bent. Als je niet van bier houdt, kun je je toch laten verrassen op dit festival met wijn van Tap & Joy en cocktails van Molotov Cocktails. Naast lekkere hapjes zorgt fijne muziek voor een optimaal festivalgevoel!

Info en kaartverkoop:
Het Festival zal worden gehouden op: 
Vrijdag 13 september van 15.00 tot 22.00 uur 
zaterdag 14 september van 13.00 tot 20.00 uur

Toegangsprijs inclusief proefglas en 2 consumptiemunten in de voorverkoop €17,50 (tot 1 september). Per 1 sept. €20,00. Speciale consumptiemunten zijn ter plaatse los verkrijgbaar.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar het festival. 
Uitsluitend toegang vanaf 18 jaar.
www.kampanje.nl/bierfestival