Woont u op Texel? Hier vindt u meer informatie over het theaterprogramma en extra afvaarten

Theaterseizoen 2022/2023
Met de TESO is overeengekomen bij welke voorstellingen er een extra afvaart terug naar Texel is. Na afloop van onderstaande voorstellingen vaart er een extra boot terug. Opgeven voor de afvaart is niet nodig. 

Simone Kleinsma - Donderdag 6 oktober 2022
Pieter Derks - Vrijdag 21 oktober 2022
Ilse DeLange - Zaterdag 19 november 2022
Guido Weijers - Donderdag 8 december 2022
Fred van Leer - Dinsdag 31 januari 2023
Slagerij van Kampen - Vrijdag 17 februari 2023
Waylon - Vrijdag 24 maart 2023
Bert Visscher - Woensdag 19 april 2023
The Analogues - Zaterdag 29 april 2023 
Lenette van Dongen - Donderdag 25 mei 2023

We hebben bij de aanvraagronde voor meer voorstellingen het minimum van 75 bezoekers gehaald, maar er mogen maar 10 boten varen per theaterseizoen. Onze programmeur heeft samen met de TESO bovenstaande keuze gemaakt uit de voorstellingen die meer dan 75 bezoekers hebben gehaald. 

Heeft u zich aangemeld voor een van bovenstaande voorstellingen, dan ontvangt u in de week van 23 mei een reserveringsbevestiging per voorstelling. De reservering wordt pas definitief als de betaling binnen vijf dagen wordt voldaan. Heeft u voor een 'voorstelling-met-extra-afvaart' geen aanvraag ingediend, maar wilt u wel kaarten reserveren? Dan kunt u dit op de reguliere manier via de website doen. De voorverkoop start 3 juni om 10.00 uur. Heeft u een aanvraag gedaan voor een voorstelling waar geen boot na afloop vaart, maar u wilt de voorstelling wel bezoeken? Dan kunt u ook vanaf 3 juni 10.00 uur kaarten reserveren voor de betreffende voorstelling.

Extra afvaart
Indien u voor een voorstelling met extra afvaart kaarten heeft gereserveerd, dient u op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersoon Henk Snijders van Texels Welzijn of Rosa Harbers vertrekt als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. U hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.


Theaterseizoen 2021/2022
Het aanbod voor het Texel-aanbod theaterseizoen 2021/2022 is bekend! Voor de onderstaande voorstellingen zal na afloop van de voorstelling een extra boot varen vanaf Den Helder naar Texel. 

Bij onderstaande voorstellingen zal er dit seizoen een extra afvaart zijn:

Patrick Laureij (vrijdag 3 juni)
Nick & Simon (zaterdag 4 juni)

Bezoek aan Theater de Kampanje.
U leest hier meer over hoe een theaterbezoek er uitziet bij Theater de Kampanje.