Woont u op Texel? Hier vindt u meer informatie over het theaterprogramma en extra afvaarten

Theaterseizoen 2023/2024
Zoals gebruikelijk hebben we voor het nieuwe theaterseizoen 2023/2024 een Texel-theateraanbod samengesteld. Inwoners hebben tot 12 mei 2023 een aanvraag kunnen indienen en het aanbod is bekend! Na afloop van onderstaande voorstellingen vaart er een extra boot terug. Opgeven voor de afvaart is niet nodig. 

Herman van Veen - Donderdag 15 februari 2024
Pink Floyd Project - Vrijdag 5 april 2024
Tineke Schouten - Donderdag 25 april 2024
Yentl en de Boer - Zaterdag 18 mei 2024 
Ashton Brothers - Woensdag 29 mei 2024

Reserveren
Heeft u een aanvraag ingediend voor een van bovenstaande voorstellingen? Dan ontvangt u in de week van 15 mei een reserveringsbevestiging per voorstelling. De reservering wordt pas definitief als de betaling binnen vijf dagen wordt voldaan (d.m.v. een link in de reserveringsbevestiging). Heeft u voor bovenstaande voorstellingen géén aanvraag ingediend maar wil u wel kaarten reserveren? Dan kan dit vanaf vrijdag 2 juni om 10:00 uur op onze website, want dan start de reguliere kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen.
Dit laatste geldt natuurlijk ook voor voorstellingen die niet in bovenstaande lijst staan maar wel (overdag) in ons theater spelen zoals bijv. mooie familievoorstellingen en klassieke (lunch)concerten.

Extra afvaart
Indien u voor een voorstelling met extra afvaart kaarten heeft gereserveerd, dient u op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersonen Henk Snijders en Rosa Harbers vertrekken als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. U hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.