Restaurant Stoom ligt op een unieke plek in een prachtig monumentaal pand op Willemsoord, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Direct naast Theater de Kampanje, op loopafstand van het station en heeft ruime eigen parkeergelegenheid. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in Restaurant Stoom. Stoer en robuust, zoals het vroeger op de werf was. Voorpret onder het genot van een drankje, lunch of compleet diner? Wij zorgen dat u op tijd klaar bent voor de aanvang van de voorstelling. Restaurant Stoom is van maandag t/m zondag geopend vanaf 9:00 uur geopend.

Website restaurant Stoom
reserveren of info: 0223 - 674 666

Theaterdiner
Voorafgaand aan de voorstelling dineren? Dat kan! Bij de voorstellingen is een theatermenu te reserveren. Een theaterdiner is gemakkelijk online te reserveren tegelijk met het reserveren van uw theaterkaarten.

Op dit moment kunt u geen theatermenu en theaterplus reserveren.

Theatermenu

Reserveer een theatermenu, met maandelijks wisselende gerechten, bij Restaurant Stoom. Bekijk het maandmenu op de website van Restaurant Stoom.

Theaterplus
Een Theaterplus arrangement geeft u na afloop van de voorstelling:

  • Een gereserveerd tafeltje in de foyer van het theater
  • Een drankje naar keuze (een extra drankje naast de aangeboden drankje tijdens de voorstelling)
  • Een bitterbal en twee koude hapjes p.p.

Een theaterdiner of theaterplus-arrangement is gemakkelijk online te reserveren tegelijk met het reserveren van uw theaterkaarten. Heeft u al kaarten in uw bezit? Neem dan contact op met de theaterkassa.