Urban culture festival

Gratis toegang
zo 2 feb 12:00 - 19:00
zo 2 feb 2025
12:00 - 19:00

Gratis event voor jongeren!

Op zondag 2 februari verandert de unieke locatie De Kampanje in één grote urban playground met ruim baan voor alles wat de nieuwe generatie beweegt. Van spectaculaire urban sports wedstrijden op een tijdelijke skatebaan tot street culture performances en verrassende optredens in theater De Kampanje. De organisatie verwacht actieve deelnemers met toppers in verschillende disciplines, bezoekers en passanten. Maakt dat nieuwsgierig? Vorig jaar een groot succes! 

Wat is het?
Het Urban Culture Festival is een gratis  te bezoeken festival en biedt een uniek podium voor zowel beginnende als gevestigde talenten en initiatieven in verschillende street culture disciplines. Iedereen kan aanhaken en op eigen niveau meedoen. Tussendoor kunnen de bezoekers chillen op het foodplein en genieten van een gevarieerd aanbod van street food & drinks.
 
Voor wie is het?
Voor jongeren vanaf 10 jaar en hun ouders/familie/vrienden die houden van voetbal, dansen, free runnen, bmx-en, steppen, graffiti street art en nog veel meer. 

Organisatie
Het festival wordt georganiseerd door Theater de Kampanje, Team Sportservice Noordkop, Rik Niks House of Dance, MEE & De Wering, Triade Huis voor de Kunsten; een krachtenbundeling van de lokale organisaties uit Den Helder.
 
Wat kost het?
Het festival en de workshops zijn gratis! Het festival is zondag van 12:00-19:00 uur geopend.