Wie zijn wij?

Op Willemsoord, het culturele en culinaire hart van Den Helder, staat Theater de Kampanje. Het theater biedt gemiddeld 170 geprogrammeerde voorstellingen op jaarbasis, maar is ook een unieke evenementenlocatie. Het terrein Willemsoord is een prachtig monumentaal deel van Den Helder en sinds oktober 2015 maakt Theater de Kampanje dankbaar gebruik van deze bijzondere locatie. Het gebouw deed vroeger dienst als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in de Kampanje. Architectenbureau Van Dongen-Koschuch Architects and Planners is verantwoordelijk voor het ontwerp. In 2016 is ons pand bekroond met de Arie Keppler architectuurprijs. Uniek en industrieel, met een frisse twist.

Naast het zien en bewonderen van diverse voorstellingen, is onze locatie uniek om elk type evenement te organiseren. De Kampanje heeft drie theaterzalen, diverse foyers, een ruime stadshal, vergaderzalen en een eigen restaurant, restaurant Stoom.

De organisatie
Een mooi theater, daar heb je mensen voor nodig. Ons ijzersterk team van specialisten staan altijd voor je klaar. Gewoon het beste advies, maar ook de beste service is wat je van ons kunt verwachten. Wij van De Kampanje hebben passie voor theater en dit straalt er van af. Wij willen je dan ook van alle informatie voorzien die je nodig hebt.

Management Team & Raad van Toezicht

Het managementteam vormt de leiding van onze organisatie. Alle disciplines worden in het managementteam vertegenwoordigd door elk lid van het MT. Het managementteam is verantwoordelijk voor het beleid van De Kampanje en bestaat uit:

Management Team

Arjaen Kersten - Directie
Nico Hokke - Techniek
Kim Smit - Programma
Yvonne Koning-Schenk - Marketing en Verhuur
Roy Koster - Financiën
Carolien Bakker-Voors - Personeel & Organisatie

Raad van Toezicht
Ruud Ramaekers (voorzitter)
Kees den Ouden
Jolanda Verhoeks
Ilja de Wilt
Ronald den Boer
Arthur Sweens


  

Missie en Visie

De Kampanje, in 2016 bekroond met de Arie Keppler architectuurprijs, beschikt over een grote zaal voor 748 bezoekers en een Stadshal voor activiteiten tot 1.700 bezoekers. In de Stadshal, een multifunctionele hal, kan een kleinere zaal worden gemaakt voor 270 bezoekers. Aan de kade is nog een intieme zaal voor 125 bezoekers. De Kampanje wordt ook gebruikt voor congressen, evenementen, beurzen, vergaderingen en symposia. Tevens heeft de Kampanje een eigen restaurant, Restaurant Stoom, met een terras aan het werfkanaal. Bij De Kampanje is iedereen welkom!

Missie: ''De Kampanje prikkelt de zintuigen!''

Onze visie
De Kampanje is een van de meest markante plekken in de kop van Noord-Holland, waar je deel van wilt uitmaken. De monumentale, industriële omgeving is laagdrempelig en goed bereikbaar. De Kampanje is een uniek en uitstekend geoutilleerd theater, congres en evenementenlocatie met een eigen horeca & catering concept. Bij De Kampanje is iedereen welkom. Wij hebben een focus op culturele, culinaire, zakelijke en educatieve bezoekers. De Kampanje is gastvrij! We werken met gepassioneerde, flexibele en vakkundige medewerkers. Wij voelen ons verantwoordelijk en nemen daardoor initiatief en beslissingen. Ons team heeft plezier en is goed op elkaar ingespeeld. Dit blijkt uit de manier waarop wij samenwerken en wat wij voor elkaar en ons publiek over hebben.

Digitaal jaarverslag 2023

Met trots presenteren wij ons digitaal jaarverslag 2023 

Bekijk hier het digitaal jaarverslag 2023 van de Raad van Toezicht.
Bekijk hier het rooster van aftreden van de Raad van Toezicht.

Het topteam van vrijwilligers
Onze vrijwilligers zijn van grote waarde! Zij bieden de helpende hand bij de ontvangst van bezoekers, assisteren bij de garderobe, helpen bij het controleren van de kaarten, houden in de zaal tijdens de voorstelling alles goed in de gaten, helpen bij de op- en afbouw van de tribune en toveren met Kerst de Kampanje om in de decembersfeer. Kortom, ze zijn voor ons onmisbaar!