De Vrienden van De Kampanje dragen ons theater een warm hart toe en hebben tegelijkertijd vanwege hun lidmaatschap vele voordelen. Als Gouden Vriend heeft u bijvoorbeeld de eerste keus bij de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen en bijgeboekte voorstellingen. Met uw lidmaatschap steunt u De Kampanje zodat wij ook in de toekomst een breed cultureel aanbod kunnen blijven aanbieden. Voor de Vrienden gaan er deuren open die normaliter gesloten blijven. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Lidmaatschap
We zijn blij met onze Vrienden! Want met uw bijdrage helpt u mee het cultureel aanbod in Den Helder op peil te houden en draagt u bij aan het behoud van Theater de Kampanje voor de volgende generaties. Zo geven de Vrienden jaarlijks een cadeau aan De Kampanje; onze foyer werd voorzien van prachtige akoestische ‘lampenkappen’, de gevel van prachtige letters en onlangs hebben de Vrienden ons theater een mobiele koffiemachine geschonken. Daarnaast betalen de Vrienden altijd de inleidingen tijdens het theaterseizoen en leveren zij een bijdrage aan de artiestenattentie. 

Voordelen
Het lidmaatschap kent drie varianten: Brons, Zilver en Goud met ieder z’n eigen specifieke voordelen. Zo ontvangen alle leden korting (25% Goud en 10% Zilver) op speciaal geselecteerde voorstellingen, twee nieuwsbrieven en een uitnodiging voor de jaarvergadering met aansluitend vrijkaarten voor een voorstelling. Onze Gouden Vrienden krijgen ook voorrang op het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen en bijgeboekte voorstellingen. Een compleet overzicht treft u in onderstaande tabel.

Vriendenuitje
Naast al deze voordelen, organiseren we ook jaarlijks een gezellig uitstapje voor onze Vrienden. In september 2022 brachten onze Vrienden een bezoek aan Fabrique des Lumières in de Westergasfabriek en bezochten ze aansluitend de musical Charlie and the Chocolate Factory in het DeLaMar Theater.

Informatie kaartverkoop nieuw theaterseizoen 2023/2024
Noteer onderstaande belangrijke data in uw agenda:

  • Tussen 23 en 26 mei | Verspreiding Kampanje Theatergids per post
  • Di 30 mei 10:00 uur | Start online verkoop Gouden Vrienden


Vriend van De Kampanje worden?
Dat kan al vanaf €20,00 per theaterseizoen. Een vriendenlidmaatschap geldt per theaterseizoen en start bij de (voor)verkoop van het nieuwe seizoen. Aanmelden voor het theaterseizoen 2023/2024 kon in principe tot 15 mei 2023. Echter kunnen we nog tot 28 mei nieuwe Gouden Vrienden aannemen (zodat ze nog van de voorrang op de kaartverkoop gebruik kunnen maken) via de rode button bovenaan de pagina (of via: kimsmit@kampanje.nl). Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd. 

Bestuur & leden
Voorzitter: Nel Steeman, penningmeester: Peter Pater, secretaris: Elvira van Doorn
Leden: Astrid Bregman, Sjanneke Mulder, Frits Aalderink en namens de Kampanje Kim Smit

Tijdens de voorverkoop gelden onderstaande regels voor Gouden Vrienden:

  • Gouden Vriend lidmaatschap 1 persoon: U kunt voor max. 2 personen kaarten bestellen per voorstelling.
  • Gouden Vriend lidmaatschap 2 personen: U kunt voor max. 4 personen kaarten bestellen per voorstelling. 
  • De Vriendenaanbiedingen ná de voorverkoop zijn gelijk aan het aantal personen van het lidmaatschap. Dus als u tijdens het seizoen een aanbieding krijgt om gratis een voorstelling bij te wonen en u heeft een lidmaatschap voor 1 persoon, dan heeft u dan recht op 1 gratis kaart.