De Vrienden van De Kampanje dragen ons theater een warm hart toe en hebben tegelijkertijd vanwege hun lidmaatschap vele voordelen. Als Gouden Vriend heb je bijvoorbeeld de eerste keus bij de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen en bijgeboekte voorstellingen. Met jouw lidmaatschap steun je De Kampanje zodat wij ook in de toekomst een breed cultureel aanbod kunnen blijven aanbieden. Voor de Vrienden gaan er deuren open die normaliter gesloten blijven. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Lidmaatschap
We zijn blij met onze Vrienden! Want met jouw bijdrage help je mee het cultureel aanbod in Den Helder op peil te houden en draag je bij aan het behoud van Theater de Kampanje voor de volgende generaties. Zo geven de Vrienden jaarlijks een cadeau aan De Kampanje; onze foyer werd voorzien van prachtige akoestische ‘lampenkappen’, de gevel van prachtige letters en onlangs hebben de Vrienden ons theater een mobiele koffiemachine geschonken. Daarnaast betalen de Vrienden altijd de inleidingen tijdens het theaterseizoen en leveren zij een bijdrage aan de artiestenattentie. 

Voordelen
Het lidmaatschap kent drie varianten: Brons, Zilver en Goud met ieder z’n eigen specifieke voordelen. Zo ontvangen alle leden korting (25% Goud en 10% Zilver) op speciaal geselecteerde voorstellingen, twee nieuwsbrieven en een uitnodiging voor de jaarvergadering met aansluitend vrijkaarten voor een voorstelling. Onze Gouden Vrienden krijgen ook voorrang op het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen en bijgeboekte voorstellingen. Een compleet overzicht tref je in onderstaande tabel.

Vriendenuitje
Naast al deze voordelen, organiseren we ook jaarlijks een gezellig uitstapje voor onze Vrienden. In september 2022 brachten onze Vrienden een bezoek aan Fabrique des Lumières in de Westergasfabriek en bezochten ze aansluitend de musical Charlie and the Chocolate Factory in het DeLaMar Theater. Dit theaterseizoen bezoeken de Vrienden de musical 'Jesus Christ Superstar' in De Vest Alkmaar.


Vriend van De Kampanje worden?
Dat kan al vanaf €20,00 per theaterseizoen. Een vriendenlidmaatschap geldt per theaterseizoen en start bij de (voor)verkoop van het nieuwe seizoen. Aanmelden voor het theaterseizoen 2024/2025 kan tot 24 mei 2024. via de rode button bovenaan de pagina (of via: kimsmit@kampanje.nl). Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen voor Gouden Vrienden start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur.

Bestuur & leden
Voorzitter: Nel Steeman, penningmeester: Peter Pater, secretaris: Elvira van Doorn
Leden: Astrid Bregman, Sjanneke Mulder, Frits Aalderink en namens de Kampanje Kim Smit

Tijdens de voorverkoop gelden onderstaande regels voor Gouden Vrienden:

  • Gouden Vriend lidmaatschap 1 persoon: Je kan voor max. 2 personen kaarten bestellen per voorstelling.
  • Gouden Vriend lidmaatschap 2 personen: Je kan voor max. 4 personen kaarten bestellen per voorstelling. 
  • De Vriendenaanbiedingen ná de voorverkoop zijn gelijk aan het aantal personen van het lidmaatschap. Dus als je tijdens het seizoen een aanbieding krijgt om gratis een voorstelling bij te wonen en heb je een lidmaatschap voor 1 persoon, dan heb je dan recht op 1 gratis kaart.