Jeffrey Bakker
Vrienden van De Kampanje
De Vrienden van De Kampanje dragen het theater een warm hart toe en mogen tegelijkertijd vanwege hun lidmaatschap gebruik maken van vele voordelen en privileges. Als Gouden Vriend heeft u bijvoorbeeld de eerste keus bij de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Met uw lidmaatschap steunt u De Kampanje zodat wij ook in de toekomst een breed cultureel aanbod kunnen blijven aanbieden. Voor de Vrienden gaan er deuren open die normaliter gesloten blijven. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Wat leuk dat u Vriend van de Kampanje wilt worden! Daar zijn wij uiteraard hartstikke blij mee. Want met uw bijdrage helpt u mee het cultureel aanbod in Den Helder op peil te houden en draagt u bij aan het behoud van Theater de Kampanje voor de volgende generaties.

Als Vriend van de Kampanje heeft u bepaalde privileges, zoals u kunt lezen in onderstaand schema. Als Gouden Vriend krijgt u ook voorrang op het bestellen van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. U kunt zich alvast aanmelden voor theaterseizoen 2023/2024.

Korting op speciaal geselecteerde voorstellingen voor Vrienden, u vindt het overzicht hier.

Tijdens de voorverkoop gelden onderstaande regels voor Gouden Vrienden:

  • Gouden Vriend lidmaatschap 1 persoon: U kunt voor max. 2 personen kaarten bestellen per voorstelling.
  • Gouden Vriend lidmaatschap 2 personen: U kunt voor max. 4 personen kaarten bestellen per voorstelling. 
  • De Vriendenaanbiedingen ná de voorverkoop zijn gelijk aan het aantal personen van het lidmaatschap. Dus als u tijdens het seizoen een aanbieding krijgt om gratis een voorstelling bij te wonen en u heeft een lidmaatschap voor 1 persoon, dan heeft u dan recht op 1 gratis kaart.