Contact

Theater de Kampanje
Willemsoord 63
1781 AS DEN HELDER
T. 0223 674 664 - kaartverkoop & algemeen
T. 0223 674 662 - zaalverhuur
M. reserveren@kampanje.nl

Openingstijden regulier:
Op voorstellingsavonden is onze theaterkassa een uur voorafgaande aan de voorstelling geopend. Per mail of telefoon zijn wij te bereiken van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

U kunt 24 uur per dag via uw account kaarten reserveren voor een voorstelling.

Parkeren
Voor de deur van het theater kunt u gratis parkeren. Op dit moment zijn er werkzaamheden op het terrein van Willemsoord en kan het druk zijn. Houd er rekening mee dat u niet altijd voor de deur kan parkeren maar uw auto verderop moet parkeren. Verkeersregelaars wijzen u de weg. Vertrek daarom op tijd!

OV
De Kampanje ligt op 900m (+/- 7 minuten) lopen van het NS treinstation Den Helder Centraal. Loop vanuit het station de Beatrixstraat uit. Steek de Weststraat over en gebruik het loopbruggetje voor de ingang van Restaurant Stoom om op het Willemsoordterrein te komen. Indien Restaurant Stoom geopend is kunt u door het restaurant naar de Kampanje lopen. Indien Stoom gesloten is loopt u langs Restaurant Kade 60 en Leuk!. Sla na Leuk! direct rechtsaf, daarna weer meteen rechts en volg de weg naar de hoofdingang van Theater de Kampanje.