No Limits

Harmonieorkest Winnubst m.m.v. René van Kooten
za 8 jun 20:15 - 21:45
za 8 jun 2024
20:15 - 21:45
  • za 8 jun 2024
    20:15 - 21:45
    Variopoolzaal

Muziek en Culturele Vereniging Winnubst heeft gezocht naar een passende invulling voor PROMS 2024 die de veelzijdigheid van deze vereniging tot uiting brengt. Winnubst is met een leeftijd van bijna 125 jaar springlevend, actief en nog altijd een tikkeltje tegendraads.

In PROMS 2024 willen we laten zien dat juist deze vereniging in staat is buiten de gebaande wegen te wandelen, dat rock en blaasmuziek goed past en dat een gitaarsolo, een strakke bas-lijn en swingende toetsen goed kunnen mengen tot één geheel. Dan heb je ook iemand nodig die die gedachte ondersteunt en zich daarbij als een vis in het water voelt. En die persoon hebben we gevonden in René van Kooten.

Deze muzikale duizendpoot heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en schittert momenteel in de Musical Mama Mia. Wie zijn naam hoort denkt wellicht ook aan de persoon achter het masker van de farao in het RTL4 programma The Masked Singer in 2021 of aan de musical Anastasia of de 2016 versie van De Beste Zangers van Nederland en het was Rene die in 2013 lopend op de Hofvijver in Den Haag de rol van Jezus vertolkte in de Passion. Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Jersey Boys, Evita ….. en de lijst is langer. Hij zingt, speelt gitaar en geeft met zijn stem vorm aan karakters in animatiefilms. De limits van deze veelzijdige entertainer zijn nog lang niet bereikt.

Kaartprijs inclusief garderobe