Willem van Walderveen

Opvliegers

Girls on Fire!
do 9 mei 20:15 - 21:45
do 9 mei 2024
20:15 - 21:45
  • do 9 mei 2024
    20:15 - 21:45
    Variopoolzaal

De OPVLIEGERS zijn terug!

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen “OPVLIEGERS”, komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman met het leukste feel-good concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire! 

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Heeft Lone echt last van moodswings? Onthult Cystine haar “secret weapon” om er zo goed uit te blijven zien? Is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met je vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar met Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman. 

50+ and still on fire! (soms iets te veel, zet open dat raam!)

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Credits

Cast: Lone van Roosendaal, Hilke Bierman, Cystine Carreon
Regie: Joep Onderdelinden
Producent: Rick Engelkes