Anne van Zantwijk

Aron Elstak

Sidekick
do 19 dec 20:30 - 22:10
do 19 dec 2024
20:30 - 22:10

De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trumps, Tates’ en Thierry’s spugen vol zelfvertrouwen hun gif de wereld in. En de mensen met nuance zijn vaak zo genuanceerd dat ze zich niet uitspreken, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die beurt… die gaat nooit komen. Het heeft geen zin om te wachten op Jouw Grote Moment. Of je het wilt of niet, dat moment zal je zelf moeten grijpen. Hoe lang wil je je eigen sidekick blijven? Wanneer beken je kleur en pak je de hoofdrol in je eigen leven? Want hoeveel tijd heb je nog in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen?

In Sidekick geeft Aron een stem aan de wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio, de cockblocker. Dat doet hij natuurlijk met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties. Maar welke sidekick staat hém bij als het hem niet in z’n eentje lukt? In een brandende wereld relativeert hij de grote dingen klein en de kleine dingen groot. Kom het zien en neem vooral je eigen sidekicks mee.

Over Aron Elstak
Aron schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit een originele en grappige invalshoek, om te zetten in tekst en muziek. Ook is hij de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee hij iedere uitzending actueel en muzikaal afsluit. Daarnaast is hij te zien in het Sinterklaasjournaal en als Frenkie in de dramaserie Oogappels. Met zijn kenmerkende warme stem kan hij als geen ander een verhaal vertellen in een lied. Aron is de koning van de spraak en heeft naast een prachtige vertelstem ook veel accenten, talen en stemmetjes in huis.  

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Credits

Regie: Robin Elstak