Jochen Otten

De kwaadste niet
za 15 feb 20:30
za 15 feb 2025
20:30
  • za 15 feb 2025
    20:30
    Koninklijke Marine Stadshal - middenzaal

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. In zijn kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl: soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand (hemzelf incluis) ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnen houden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste niet.

Jochens populariteit blijft maar groeien en hij is inmiddels niet meer weg te denken van het scherm. Bekend van Expeditie Robinson en mateloos populair door de inmiddels zes seizoenen van Sluipschutters (goed voor meer dan een miljard views op YouTube). Zijn eerdere voorstellingen werden uitgezonden door Videoland, Veronica en Omroep Brabant.            

De pers over Jochem Otten:
“Een onafgebroken stroom aan goed materiaal” - Theaterkrant over Opgekropt staat netjes.

Over Jochen Otten:
Jochen was te zien als halvefinalist in het veelbekeken tv-programma Expeditie Robinson 2023. Jochen is medeoprichter van het succesvolle sketchprogramma Sluipschutters. Goed voor meer dan één miljard views op YouTube. Jochen Otten is al meer dan tien jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Verder duikt Jochen als acteur op in de films en serie Mees Kees en speelt hij rollen in Klokhuis, Studio Snugger, in films als Jackie en Oopjen, Belladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen en was hij radiocolumnist voor de BarryPafShow op 100% NL.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.