Ester Gebuis & Sjoerd van Heumen

Net alsof

Briefje van Jochem Myjer
di 17 dec en wo 18 dec
di 17 dec 2024
en
wo 18 dec 2024

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Inschrijven loting via Djebber
De verkoop van de voorstelling is op verzoek van het impresariaat van Jochem Myjer via Djebber.nl en niet via het ticketsysteem van de Theater de Kampanje.  Omdat Djebber weet dat de wachtrijen bij Jochem vaak enorm zijn en ze iedereen een zorgeloze ticket-aankoop gunnen gaan ze deze keer werken met een inschrijving en loting. 

Aanmelden voor deze loting kan t/m dinsdag 11 juni 2024. Het tijdstip waarop je je inschrijft maakt niet uit.  Je kiest in de eerste stap de voorstellingsdatum waar je tickets voor wilt aanschaffen. In de volgende stap geef je het aantal gewenste tickets aan. Maximaal 4 tickets is mogelijk.

Nadat de aanmeldperiode voorbij is, vindt er een loting plaats. De gelukkigen ontvangen een bericht op het e-mailadres waarmee zij zich hebben aangemeld. In dit bericht ziet men welke tickets er gereserveerd staan en heeft men 48 uur de tijd om online te betalen. Als de betaling niet binnen 48 uur wordt voldaan, komen deze ticket te vervallen en worden zij opnieuw verloot onder de overgebleven aanmeldingen.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt zo snel als mogelijk een e-mail met meer informatie.

- Je kunt met één inschrijving deelnemen aan de loting. Iedere extra inschrijving wordt uitgesloten van deelname aan deze loting.
- Je kunt alleen de datum voor 18 december aanvinken bij inschrijving. 
- Tickets zijn persoonsgebonden en niet door te geven (smart secure tickets) 
- Tickets kunnen niet geruild of geannuleerd worden. 
- Er is geen stoelkeuze mogelijk. Tickets worden automatisch bij loting toegekend in een rang.

SMART SECURE TICKETS
Je Smart Secure Tickets worden vanaf drie uur voor aanvang van de voorstelling actief. Waarna de QR-code continue wijzigt en een kopie van deze QR-code geeft geen toegang tot de voorstelling.e.Texel-voorstelling (17-12): Extra afvaart
Op verzoek van Jochem speelt hij op 17 december een speciale besloten avond voor Texelaars. De inschrijving voor deze besloten voorstelling is reeds gesloten. De loting heeft al plaatsgevonden.

Ben je ingeloot? Dan dien je op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersonen Henk Snijders en Rosa Harbers vertrekken als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. Je hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.

 

Credits

Spel en tekst: Jochem Myjer
Regie: Jos Thie
Muziek: Jochem Myjer (compositie & tekst), Rutger de Bekker (compositie), Sander Geboers (compositie), Jan Beuving (tekst)
Decor: Niek Kortekaas
Kleding: Dieuweke van Reij