Frissecom

Yoga in Concert

De reis van de vlinder
zo 3 nov 19:30 - 20:45
zo 3 nov 2024
19:30 - 20:45
  • zo 3 nov 2024
    19:30 - 20:45
    Koninklijke Marine Stadshal - ligconcert

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare. Welkom bij het unieke en betoverende evenement: ‘Yoga in Concert - De reis van de vlinder’. Stap binnen in een wereld waar muziek en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren. In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier en nu. Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het huidige moment. De harmonieën van de muziek vermengen zich met de stilte van je eigen geest, waardoor een gevoel van sereniteit en heelheid ontstaat. Het is een totale overgave aan het moment, een ervaring van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

‘Yoga in Concert – De reis van de vlinder’ is meer dan alleen een muzikaal optreden; het is een reis naar binnen, naar de kern van je eigen wezen. Het is een kans om los te laten, te helen en te groeien en om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen. Welkom bij onze magische reis. Sluit je ogen, open je hart en laat onze muziek je omarmen. Dompel jezelf onder in de magie van ‘Yoga in Concert’. Een ervaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt, die je niet alleen raakt, maar ook transformeert.

De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom! Bezoekers dienen zelf een yogamatje en warme kleding mee te nemen.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Credits

Jan Kuiper: gitaar, percussie en mindfulness
Yvonne de Hoop:  adem, yoga, percussie en klank
Iris Kroes: zang en harp