The Bootleg Sixties

Overtures
vr 25 apr 20:15
vr 25 apr 2025
20:15
  • vr 25 apr 2025
    20:15
    Variopoolzaal

The Bootleg Sixties komen uit het land van The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Small Faces en vele andere grote namen uit de jaren zestig. Daarom kunnen we er zeker van zijn dat áls ze deze muziek gaan spelen, ze dat doen met liefde, respect en precisie. Deze fantastische Britse groep komt wederom terug naar Nederland met een nieuwe setlist, een nieuw decor en een aantal nieuwe gezichten. Één ding blijft hetzelfde: een gegarandeerd fantastische avond!

Door Sir Elton John werden ze beschreven als “The best band of its kind in the world”. Al meer dan zestien jaar zet deze spectaculaire show zalen op hun kop van Las Vegas tot Liverpool. Met meer dan twee uur sublieme muziek van de beste Britse, Amerikaanse (en ja, zelfs Nederlandse) sterren uit de jaren zestig is er echt voor ieder wat wils. Naast muziek komen ook meer dan driehonderd video’s en beelden voorbij om je mentaal terug te brengen naar het gouden decennium van de popmuziek.

De band is Brits in hart en nieren, maar Nederland is als een tweede thuis geworden voor deze getalenteerde muzikanten. Wanneer The Bootleg Sixties en het Nederlandse publiek elkaar ontmoeten, gebeurt er iedere keer iets magisch.

"The best band of its kind in the world." - Sir Elton John

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Credits

Zang, bas: Den Pugsley    
Drums, zang: Steve Phypers            
Zang, gitaar: Jamie Cook
Keyboards, zang: Chris Skornia    
Gitaar, zang: Jamie Goddard