Tanja Otten

Meezingfeest Den Helder zingt

za 5 apr 20:15 - 22:35
za 5 apr 2025
20:15 - 22:35
  • za 5 apr 2025
    20:15 - 22:35
    Variopoolzaal

De meest muzikale en interactieve show van Nederland komt naar je toe!

Samen zingen verbroedert, samen zingen geeft ontspanning, samen zingen is gezellig en samen zingen maakt gelukkig. De leukste feelgoodband van Nederland, de Wannebiezz, komt naar Den Helder om samen met showmaster Dave van der Wal op zoek te gaan naar jouw gelukshormoon. 

Na het jarenlange succes van onder andere Rotterdam Zingt, is het hoog tijd dat heel Nederland dit aanstekelijke meezingspektakel leert kennen! Veel bekende hits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue en worden zowel op het toneel als in de zaal uit volle borst meegezongen. Van ‘Malle Babbe’ tot ‘Una Paloma Blanca’ en van Willeke Alberti tot Tom Jones. Voor het meezing-gemak worden de liedteksten geprojecteerd op een groot scherm. Een enthousiast gelegenheidskoor uit Den Helder wordt muzikaal ondersteund door de begeleidingsband B!K D!EL en er is een uniek gastoptreden van een lokale artiest. Wie dat is, houden we nog even geheim. 

Kortom; een muzikaal feest van herkenning met stadsgenoten op het toneel, goede muziek, lekkere liedjes en vooral heel veel plezier. Wie denkt dat het onmogelijk is om een polonaise te doen in het theater, is nog niet eerder bij een meezingfeest van de Wannebiezz geweest. Laat jouw stem niet verloren gaan en doe mee in de feestvreugde. Het is tijd om samen met de Wannebiezz de sterren van de hemel te zingen!

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Credits

Muzikanten: de Wannebiezz, band B!K D!EL, lokaal gelegenheidskoor en gastartiest