A*Fever - Staconcert

The Ultimate ABBA Tribute
za 29 mrt 20:15
za 29 mrt 2025
20:15
  • za 29 mrt 2025
    20:15
    Koninklijke Marine Stadshal - staconcert

Laat je meeslepen door de wervelende ABBA-tribute show A*Fever - The Ultimate Abba Tribute! Met een volle agenda met o.a. shows op Paaspop & de Zwarte Cross, een uitverkochte poppodium- & theatertour én een eigen jubileumshow in AFAS Live, kan A*Fever zich met recht een van de populairste tributebands van Nederland noemen.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat ABBA het songfestival in Zweden won met de grote hit ‘Waterloo’ en nog steeds trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. In deze muzikale voorstelling komen grote hits als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ voorbij, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA.

Deze ruim 100 minuten durende show, gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, is een feest der herkenning waarbij je regelrecht mee terug naar de jaren zeventig wordt genomen. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. A*Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

A*Fever is ook bekend van het tv-programma The Tribute – Battle of the Bands op SBS6.


Texel-voorstelling: Extra afvaart
Deze voorstelling is een 'Texel-voorstelling' met extra afvaart. U dient op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersonen Henk Snijders en Rosa Harbers vertrekken als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. U hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.

Let op: dit is een staconcert in de Koninklijke Marine Stadshal. De bar zal de gehele avond geopend zijn. Achterin de zaal zullen enkele zitplekken gecreëerd worden.

Credits

Producent: Rock Hoekstra Music Productions
Muzikanten: Myrthe Bijlsma (Agnetha Fältskog), Tessa de Jong (Anni-Frid Lyngstad), Christoph Korzec (Björn Ulvaeus), Joos Munneke (Benny Andersson) aangevuld met een 5-koppige liveband
Regie: Rock Hoekstra en Veerle Oosterbosch