Willem van Walderveen

Opvliegers

Girls on Fire 2
do 27 mrt 20:15 - 21:45
do 27 mrt 2025
20:15 - 21:45

De OPVLIEGERS zijn terug: 50+ en still on fire!

Na een seizoen bomvolle zalen met voluit meezingende en dansende dames komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman terug met het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire 2!

Dus, trek je dansschoenen uit de kast, vul je bidon met witte wijn en stop je waaier in je tas: Get ready! It’s gonna be a party tonight!

Opvliegers Girls on Fire 2 is een fonkelnieuwe show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen. Een swingende, hilarische avond uit, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen.

Want hoe vieren deze vrouwen hun 50+-zijn?
Vindt Hilke haar innerlijke 'Zen Master’, of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? En hoe blijft Linda toch zó bij de tijd terwijl Lone al blij is als ze een foto kunnen versturen met hun telefoon? Vindt Lone écht dat het 50 het nieuwe 30 is? En denkt haar lichaam daar ook zo over? Of had ze achteraf de kosten van haar ‘beauty-geheim’ beter in een tweede huis op Ibiza kunnen investeren?

Kortom: Lone, Linda en Hilke nemen je in Opvliegers Girls on Fire 2 mee op een muzikale reis waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan. Het leukste avondje uit met vriendinnen (en je beste vriend)!

P.S. de raampjes kunnen open …

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Credits

Producent: Rick Engelkes
Cast: Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman
Regie: Joep Onderdelinden