Paulina Matusiak en Eddy Wenting

Speelgoed (6+)

Van de makers van Meneer Monster
zo 9 mrt 14:30
zo 9 mrt 2025
14:30
  • zo 9 mrt 2025
    14:30
    Variopoolzaal

Speelgoed is een nieuw - niet te missen - theateravontuur van Meneer Monster.

Welkom op de speelvloer van een 8-jarig kind: autootjes, action man, groene soldaatjes, een glitter-regenboog-eenhoorn, een dino, een my little pony fantasy castle, drie tanks en één barbie in nood.

Een ufo maakt een ruige landing in een onbekend universum. Uit de smeulende resten stapt onze onverschrokken held Captain Spaceman. Hij heeft een belangrijke missie: het verkennen van de nieuwe wereld waar hij met zijn speelgoedvrienden binnenkort zal komen wonen. De chaos die hij daar aantreft, probeert hij met man en macht te ordenen. Maar daar zit het oorspronkelijke speelgoed helemaal niet op te wachten…

Meneer Monster nodigt je uit in een wereld waar speelgoed tot leven komt. Een avontuurlijke familievoorstelling over toys die ontdekken uit welk hout ze gesneden zijn.

Over meneer Monster:
Meneer Monster maakt cartoonesk, eigenzinnig en beeldend actietheater en is bekend van hitvoorstellingen als Lucky Luuk, De Gruffalo, Over een kleine Mol… en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen. Met hun werk wonnen ze een Zilveren Krekel en de ZAPP theaterprijs.

Kaartprijs is inclusief garderobe en limonade na afloop.

Credits

Regie: Caroline Frerichs
Schrijvers: Elly Scheele en Sofie Tseng
Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman, Freek Nieuwdorp en Olaf van de Ven
Decorontwerp: Roos Veenkamp
Decorbouw en special fx: Robin Hooijboer, Buurtsuper decor
Kostuumontwerp: Dymph Boss, Eva Arends
Attributen en special props: Eva Arends
Geluidsontwerp en compositie: Stijn Hoes