Jeremy Ziessen

Douwe Bob

Theatertour
vr 28 feb 20:15
vr 28 feb 2025
20:15

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, vader, dichter, zanger, rock-’n-roller, charmeur, gitarist, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, pianist, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Na het rootsy Americana album Born To Win Born To Lose (2021) verscheen op Valentijnsdag 2024 het zesde album, een echte pop plaat: Where Did All The Cool Kids Go? Met daarop de hits This World Is Our Home en Nothing To Lose. Het album, geschreven met Stijn Van Dalen en producer Gordon Groothedde, gaat over liefde in de breedste zin van het woord. Over je thuis voelen op deze aarde, gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisie Songfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award, een BUMA Award en drie keer met een Edison. In 2023 vierde hij zijn 10-jarig jubileum en was hij te zien in het TV programma De Beste Zangers. Begin 2024 komt er een nieuwe docu-serie uit (BNN Vara), de opvolger van de IDFA docu “Whatever Forever” (2013) ruim 10 jaar later.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.