Saturday Night Fever

You Should Be Dancing!
vr 7 feb - zo 9 feb
vr 7 feb 2025
-
zo 9 feb 2025

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.

Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.

Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band.

Met in de hoofdrollen o.a. Buddy Vedder, Esmée Dekker en Mariska van Kolck.

De voorstelling van 9 februari is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.
Een blindentolk van Komt het Zien! beschrijft tijdens de voorstelling wat er te zien is. Door een koptelefoon hoort de blinde of slechtziende bezoeker de tolk en weet zo precies wat er gebeurt. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een speciale meet & feel inleiding. Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer je kaarten online. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolken' bij staat. Wil je liever geholpen worden? Bel ons op 0223 674 664, vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk. 

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Onderdeel van
Rob Jacobs

Credits

Cast: Buddy Vedder, Esmée Dekker, Mariska van Kolck, Barry Beijer, Raymond Paardekooper, Michael Muyderman, Davy Reedijk en Gina Bentvelsen