BOUKE ROCKS ELVIS

Met Bouke en ElvisMatters Band
uitverkocht
za 12 okt 20:15 - 22:45
za 12 okt 2024
20:15 - 22:45
  • za 12 okt 2024
    20:15 - 22:45
    Variopoolzaal

De voorstelling is uitverkocht. Schrijf jezelf in op de wachtlijst via reserveren@kampanje.nl.

Met spijt moeten wij aankondigen dat de show 'Bouke Rocks Elvis', die gepland stond op zondag 10 maart niet doorgaat op de geplande datum. Deze beslissing volgt na de diagnose van een scheurtje in de heup bij Bouke, waardoor hem op medisch advies strikt is aangeraden niet op te treden in februari en maart, aangezien hij zijn heup totaal niet mag belasten. De voorstelling is verplaatst naar 12 oktober.

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! Hij won meerdere tv-shows, en dit jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver.

Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic naar Den Helder, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.