Maak uw bezoek aan de Kampanje compleet

Wilt u een avond theater een compleet dagje uit maken? Combineren uw theaterbezoek dan met een heerlijke maaltijd, een overnachting en een museumbezoek. Het kan allemaal op het terrein van Willemsoord! 

Theater de Kampanje is een bijzondere theatervoorziening gelegen op een unieke plek in een prachtig monumentaal gebouw op Willemsoord, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Het unieke complex Willemsoord is nu een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt tot open stadsdeel. De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend cultureel erfgoed. Willemsoord huisvest een diversiteit aan ondernemers en nautische en culturele instellingen. Een bezoek aan Willemsoord staat dan ook garant voor een gezellig dagje uit!

Restaurant
Combineer je bezoek aan het theater met een heerlijke lunch of diner vooraf. Er zijn verschillende restaurants op Willemsoord waar u terecht kan. Ieder met een eigen kaart en eigen unieke sfeer. Bij ons eigen restaurant Stoom kunt u naast à la carte ook genieten van een 2- of 3-gangen theatermenu met bijpassend wijnarrangement. 
Restaurant Stoom
Leuk! Eten en Drinken
Kade 60 
Grandcafé 4711 
Kunst & Kitchen
Grandcafé Njoy
Pizza Costa

Hotel
Na afloop van de voorstelling logeren in een van de hotels in de buurt? Een compleet dagje uit!
Hotel Antje
Hotel Antje is gelegen direct tegenover ons theater en Restaurant Stoom. De Stevenaak Antje werd in 1875 gebouwd als zeilend vrachtschip en is daarmee het oudste(of één van de oudste) zeilende vrachtschip van het land. Het type Stevenaak komt voort van de houten Dorstense aak die zeer gewild was bij de Nederlandse schippers. Met de afmetingen 34.75 lang en bijna 6 meter breed was het voor die tijd een zeer snelle zeiler…en nog steeds.
Voor reserveringen/informatie: www.hotelantje.com

Bed & Breakfast De RijksWerf
Per half juni 2019 opent op Willemsoord, dus op loopafstand van de Kampanje, de prachtige Bed & Breakfast De RijksWerf. U kunt er overnachten met maximaal 6 personen.
Voor informatie: www.facebook.com/BBDeRijksWerf/
Voor reserveringen: derijkswerf@zeestad-staalproducten.nl

Forest Hotel
Op een kleine 10 lopen van Theater De Kampanje kunt u overnachten in het Forest Hotel. Het Forest Hotel is een uitstekend hotel gelegen in het centrum van Den Helder. De Helderse binnenstad biedt u naast de gezellige winkelstraten ook nog het theater en verschillende musea, dit alles op loopafstand van het hotel. Strand, zee, duinen en de veerboot naar Texel liggen binnen een bereik van 2 km. 
Voor reserveringen/informatie: www.foresthotel.nl

Kijk voor een bezoek aan een museum, nautische winkel of rondleiding op Willemsoord: www.willemsoordbv.nl