Missie en Visie

Theater de Kampanje is een bijzondere theatervoorziening gelegen op een unieke plek in een prachtig monumentaal gebouw op Willemsoord, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in De Kampanje. Stoer en robuust, zoals het vroeger op de werf was. Op loopafstand van het station en met ruime eigen parkeergelegenheid.

De Kampanje, in 2016 bekroond met de Arie Keppler architectuurprijs, beschikt over een grote zaal voor 748 bezoekers en een Stadshal voor activiteiten tot 1.700 bezoekers. In de Stadshal, een multifunctionele hal, kan een kleinere zaal worden gemaakt voor 270 bezoekers. Aan de kade is nog een intieme zaal voor 125 bezoekers. De Kampanje wordt ook gebruikt voor congressen, evenementen, beurzen, vergaderingen en symposia. Tevens heeft de Kampanje een eigen restaurant, Restaurant Stoom, met een terras aan het werfkanaal. Bij De Kampanje is iedereen welkom!

 Missie: ''De Kampanje prikkelt de zintuigen!''

Onze visie
De Kampanje is een van de meest markante plekken in de kop van Noord-Holland, waar je deel van wilt uitmaken. De monumentale, industriële omgeving is laagdrempelig en goed bereikbaar. De Kampanje is een uniek en uitstekend geoutilleerd theater, congres en evenementenlocatie met een eigen horeca & catering concept. Bij De Kampanje is iedereen welkom. Wij hebben een focus op culturele, culinaire, zakelijke en educatieve bezoekers. De Kampanje is gastvrij! We werken met gepassioneerde, flexibele en vakkundige medewerkers. Wij voelen ons verantwoordelijk en nemen daardoor initiatief en beslissingen. Ons team heeft plezier en is goed op elkaar ingespeeld. Dit blijkt uit de manier waarop wij samenwerken en wat wij voor elkaar en ons publiek over hebben.