Sponsoren

In oktober 2015 opende De Kampanje op Willemsoord haar deuren. De historische panden hebben van binnen een metamorfose ondergaan en zijn veranderd in een prachtig sfeervol theater waar iedereen van harte welkom is.

Door de verbouwing kreeg het theater nog meer een multifunctioneel karakter. Voor bedrijven, organisaties, verenigingen en particulieren biedt De Kampanje vele mogelijkheden voor een evenement, beurs, congres, festival, vergadering, verenigingsavond, huwelijksfeest, jubileum of besloten feest. Dé uitgelezen kans om nieuwe partnerships aan te gaan. Je kunt denken aan het sponsoren van ruimtes, zalen, evenementen, series (voorstellingen) of stoelen. Uiteraard is sponsoring maatwerk en zijn er vele mogelijkheden. Wij bieden bijvoorbeeld ook nog diverse advertentiemogelijkheden, zoals het adverteren in onze theatergids of op onze website. Graag gaan wij met jou om tafel om te inventariseren waar onze gemeenschappelijke belangen liggen en waar we elkaar kunnen ontmoeten.

Wil je meer weten over een mogelijke samenwerking met De Kampanje, dan kan je voor informatie of het maken van een afspraak contact opnemen met Kim Smit.