Kaartverkoop theaterseizoen 2024/2025 van start gegaan!

vr 31 mei

Het is eindelijk zover! De verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2024/2025 is vrijdag 31 mei van start gegaan! Heb jij al kaarten gereserveerd voor jouw favoriete voorstelling? Van grote namen, afgewisseld met nieuwe talenten tot onbekende parels, het programma biedt voor ieder wat wils!

Grote namen
Een van de absolute hoogtepunten is de komst van de twee grote musicals ‘Saturday Night Fever’ en ‘Malle Babbe, de Rob de Nijs musical’. Ook grote cabaretnamen zoals Claudia de Breij, Daniël Arends, Pieter Derks, Bert Visscher en Najib Amhali zullen te zien zijn in Den Helder. Voor muziekliefhebbers zijn er veel tributes geboekt: Simply The Best of Tina Turner, Phil Bee Cocker Band, The Freddie Mercury Story en The BZN Tribute Band. Daarnaast kunnen toneelliefhebbers genieten van o.a. ‘Cyrano’ en ‘Galerie ‘The Waverly', een tragikomedie met o.a. Anne Wil Blankers.

Familievoorstellingen
Voor de jongere bezoekers zijn er talloze familievoorstellingen zoals ‘Buurman & Buurman (3+)’, ‘Kruimeltje (5+) en ‘De Gorgels (6+)’ en voor de allerkleinste kinderen zorgen ‘Woezel & Pip (2+)’ en ‘Brandweerman Sam Live! (2+)’ voor magische momenten.

Tickets en Informatie
Tickets zijn eenvoudig te verkrijgen via de website!