Zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van Theater de Kampanje

do 2 mei

Met gepaste trots laten wij weten dat ons theater nu nog duurzamer is geworden, dankzij de installatie van nieuwe zonnepanelen op ons dak. De realisatie is tot stand gekomen met onze partners: de Klimaatroute, Raysol Europe en Solar Centrum Nederland. Bekijk onderstaande korte film van Solarcentrum Nederland hoe het proces is verlopen en bewonder het prachtige eindresultaat met honderden full black zonnepanelen, nauwkeurig gemonteerd dankzij innovatieve dak-ankers van Blubase.

Het behouden van het monumentale karakter van ons gebouw en het volgen van een strakke planning brachten de nodige uitdagingen met zich mee, maar dankzij de geweldige inzet van ons team van specialisten zijn deze met zorg overwonnen. Onze aanpak was altijd: "eerst nadenken, dan pas doen".Klik op het beeld om de korte film te zien

Wij zijn de Rabobank Kop van Noord-Holland, de Stichting Vrienden van de Kampanje en Willemsoord BV veel dank verschuldigd. Zonder hun bijdragen zou dit project niet mogelijk zijn geweest, en samen dragen we bij aan het verduurzamen van het erfgoed van Den Helder.

Dankzij het vertrouwen van en de prettige samenwerking met de welstandscommissie van de gemeente Den Helder, die onze plannen heeft goedgekeurd, hebben wij onze ideeën kunnen realiseren. Zo is één van de meest markante monumentale gebouwen van Den Helder duurzamer gemaakt.  

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons vernieuwde, duurzame theater!