Nieuws

Nieuws do 13 jul

Artikel Event Inspiration

Het was twee weken geleden tijdens Sail Den Helder het perfecte moment om Genootschap voor Eventmanagers, Platform Cultuur Locaties en G14 te mogen ontvangen in en rondom ons theater. Over deze dag is een erg leuk en inspirerend artikel geschreven door Bas Veldkamp van Event Inspiration, die deze middag zelf bij ons te gast was.

Lees verder
Nieuws ma 26 jun

'/imagine een volle theaterzaal'

Theater De Kampanje en Druktemaker lanceren AI-gegenereerde campagne om het publiek naar het theater te trekken

Theater De Kampanje in Den Helder en creatief bureau Druktemaker hebben vandaag een innovatieve marketingcampagne gelanceerd: 'Dat is wat theater met je doet'. Deze campagne maakt gebruik van de kracht van generatieve AI om een reeks ontroerende campagnebeelden te creëren die de emoties van theaterbezoekers vastleggen.

Lees verder
Nieuws di 2 mei

Digitaal jaarverslag 2022

2022 startte met corona, waardoor de Kampanje door beperkende maatregelen was gesloten. Gelukkig werd dat niet de rode draad gedurende het jaar. Het eerste deel van het seizoen had de Kampanje er nog wel veel last van: voorstellingen op anderhalve meter, artiesten die niet wilden spelen onder die voorwaarden, artiesten die helemaal niet meer gingen spelen omdat de coronatijd ze niet in de koude kleren was gaan zitten, spelers kregen alsnog corona, dus voorstellingen verplaatsen en ook het publiek dat nog erg voorzichtig en afwachtend was.

Lees verder
Nieuws di 14 dec

Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart

Kijkt u ook zo uit naar een bezoek aan het theater samen met vriendinnen of partner? Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of bent u op zoek naar een geschenk voor uw medewerkers? Koop dat een Podium Cadeaukaart! Want met deze kaart geef je eenvoudig een avondje theater cadeau. U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart ook inleveren bij ons restaurant Stoom. 


Lees verder