Nieuws

Tile medium
Nieuws do 1 dec

Ronald Goedemondt komt naar Theater de Kampanje!

Wij hebben mooi theaternieuws voor u! Dit theaterseizoen komt Ronald Goedemondt naar Theater de Kampanje! Hij staat op zondag 26 maart 2023 in ons theater met zijn voorstelling 'Met knielende knikjes', zijn achtste avondvullende soloprogramma. De verkoop start op 13 december om 13.00 uur via www.djebber.nl.

 

Lees verder
Tile medium
Nieuws vr 25 nov

Wintereditie Theaterkrant is verschenen

Afgelopen week is de wintereditie van onze Theaterkrant verschenen. Een krant boordevol inspirerende voorstellingen die deze winter bij ons in het theater staan. De krant is huis-aan-huis verspreid als onderdeel van het Schager Nieuwsblad, Helders Nieuwsblad en Nieuwsblad Hollands Kroon. Bekijk hier de krant of scroll door ons theaterprogramma.

Lees verder
Tile medium
Nieuws do 17 nov

Geniet van een heerlijk kerstdiner in restaurant Stoom

Zelf uren in de keuken of toch met elkaar uit eten…Op eerste en tweede kerstdag serveren de medewerkers van restaurant Stoom een overheerlijk 5-gangen Kerstdiner. Schuif met familie en/of vrienden vanaf 17:00 uur gezellig aan bij dit heerlijke diner in het sfeervolle restaurant. 

 

Lees verder
Tile medium
Nieuws za 12 nov

Feestpakket Helders Bier Festival

De Sint is weer in het land en met het aftellen naar Kerst is het ook tijd om cadeautjes te vragen én te kopen! Wij hebben hét cadeau, namelijk het Feestpakket Helders Bier Festival. Voor €29,50 ontvangt u vier speciaal bieren van Sancti Adalberti Abdijbier (Blond, Tripel, Weizen en Weizenbock), 1 toegangskaart Helders Bier Festival 2023 en een speciaal proefglas van het festival. 

Lees verder
Tile medium
Nieuws do 10 nov

Mooi artikel: Kampanje als eventlocatie

Theater de Kampanje toont met 1000+ congres dat ze veel meer dan een theater is! Een theater én industriële eventlocatie in één! Event Inspiration, een community voor eventinspiratie, heeft een interview gehouden met zakelijk eventmanagers Inge Bruin en Yvonne Koning van De Kampanje. Lees hier het toffe artikel wat Event Inspiration over ons schreef.

Lees verder
Tile medium
Nieuws di 10 mei

Digitaal jaarverslag 2021

En de coronaperikelen gingen verder…. Tot 4 juni 2021 mocht er niets live gedaan worden in de theaters. Geen voorstellingen, geen evenementen, geen zakelijk verhuur, geen horeca… het bleef stil in de Kampanje. Er werden livestreams uitgezonden vanuit onze locatie en in de hoop dat we weer open mochten werd er veel voorbereid. Regelmatig tevergeefs, helaas. Plannen werden bijgesteld, uitgesteld of geannuleerd. Maar toen we weer open mochten op 5 juni, waren we er klaar voor.

Lees verder
Tile medium
Nieuws di 14 dec

Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart...tip voor de feestdagen!

Kijkt u ook zo uit naar een bezoek aan het theater samen met vriendinnen of partner? Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of bent u op zoek naar een Kerst of Nieuwsjaarsgeschenk? Koop dat een Podium Cadeaukaart! Want in deze tijd is het zo waardevol om een cadeau te krijgen en uit te kijken naar een mooie avond uit. U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart ook inleveren bij ons restaurant Stoom. 


Lees verder