Nieuws

Nieuws vr 15 jul

Openingstijden zomervakantie:

Tijdens de zomervakantie van maandag 18 juli t/m zondag 28 augustus zijn wij op werkdagen alleen telefonisch (T. 0223 674 664) en per email bereikbaar:
Ma 18 juli t/m vr 22 juli | 09.00-17.00 uur
Ma 25 juli t/m vr 19 augustus | 10.00-14.00 uur
Ma 22 t/m vr 26 augustus | 09.00-17.00 uur

U kunt 24 uur per dag via uw account kaarten reserveren voor een voorstelling.

Lees verder
Nieuws di 5 jul

“Theater De Kampanje is onze voorkeurslocatie voor evenementen”

Als opdrachtgevers lyrisch zijn, dan weet je dat je goed zit!
Tevreden klanten voor onze zakelijke markt, dat is iets waar we blij van worden. Event Inspiration, een community voor eventinspiratie, heeft een interview gehouden met Caroline Orij van Sarkon, die meermaals bijeenkomsten georganiseerd heeft op onze locatie. Klik hier voor het toffe artikel wat Event Inspiration over ons schreef.

Lees verder
Nieuws vr 17 jun

Helders Bier Festival op vrijdag 16 & zaterdag 17 september 2022

De vorige edities waren een daverend succes en we zijn weer terug van weg geweest! Het Helders Bier Festival in Theater de Kampanje Den Helder. Blok vrijdag 16 en zaterdag 17 september in je agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke, regionale, landelijke én internationale Craft-bier brouwerijen.

Lees verder
Nieuws di 10 mei

Digitaal jaarverslag 2021

En de coronaperikelen gingen verder…. Tot 4 juni 2021 mocht er niets live gedaan worden in de theaters. Geen voorstellingen, geen evenementen, geen zakelijk verhuur, geen horeca… het bleef stil in de Kampanje. Er werden livestreams uitgezonden vanuit onze locatie en in de hoop dat we weer open mochten werd er veel voorbereid. Regelmatig tevergeefs, helaas. Plannen werden bijgesteld, uitgesteld of geannuleerd. Maar toen we weer open mochten op 5 juni, waren we er klaar voor.

Lees verder
Nieuws di 14 dec

Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart...juist nu!

Kijkt u ook zo uit naar een bezoek aan het theater samen met vriendinnen of partner? Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of bent u op zoek naar een Nieuwsjaarsgeschenk? Koop dat een Podium Cadeaukaart! Want in deze tijd is het zo waardevol om een cadeau te krijgen en uit te kijken naar een mooie avond uit. U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart ook inleveren bij ons restaurant Stoom. 


Lees verder