Nieuws

Tile medium
Nieuws wo 28 sep

Welkom terug in Theater de Kampanje, het nieuwe theaterseizoen gaat van start

Aanstaande zaterdag trapt Theater de Kampanje het nieuwe theaterseizoen 2022/2023 af met The Sound of Musicals in de Variopoolzaal en op zondag de familiemusical Kruimeltje. De Kampanje heeft zin om het vaste publiek te verwelkomen, maar ook nieuwe bezoekers zijn van harte welkom om zich te laten verrassen bij de mooiste voorstellingen. Er is altijd iets om naar toe te leven in het theater en de acteurs, cabaretiers, dansers en muzikanten staan te trappelen om weer op te treden!

 

Lees verder
Tile medium
Nieuws di 27 sep

Helders Gitaar Festival - zaterdag 29 oktober vanaf 16:00 uur

In samenwerking met Triade en Stichting Nieuw & Diep organiseren wij op zaterdag 29 oktober het Helders Gitaarfestival. Een uniek festival voor gitaarliefhebbers! Zowel voor iedereen die de gitaar wil leren kennen als gevorderde muzikanten die workshops willen volgen, podiumervaring op doen of willen luisteren naar fantastische gitaristen! 

Lees verder
Tile medium
Nieuws vr 2 sep

Nieuwe serie: De Schijf van 5, vijf voorstellingen voor €60,-

Nederland barst van het cabarettalent, van kleinkunstenaars tot standuppers. Wij bieden hen graag een podium. Dus houdt u van cabaret/kleinkunst? Dan hebben we voor u een aantrekkelijk aanbod! Met de Schijf van 5 ontdekt u namelijk 5 verschillende cabaretiers tegen een aantrekkelijke prijs van €60,-.
 

Lees verder
Tile medium
Nieuws vr 2 sep

Najaarseditie Theaterkrant is verschenen

Afgelopen week is de najaarseditie van onze theaterkrant verschenen. Een krant met het totaaloverzicht van alle voorstellingen tot en met juni 2023. Wij kijken vol enthousiasme uit naar het komend theaterseizoen. Bekijk hier de krant of scroll door ons theaterprogramma.

Lees verder
Tile medium
Nieuws di 10 mei

Digitaal jaarverslag 2021

En de coronaperikelen gingen verder…. Tot 4 juni 2021 mocht er niets live gedaan worden in de theaters. Geen voorstellingen, geen evenementen, geen zakelijk verhuur, geen horeca… het bleef stil in de Kampanje. Er werden livestreams uitgezonden vanuit onze locatie en in de hoop dat we weer open mochten werd er veel voorbereid. Regelmatig tevergeefs, helaas. Plannen werden bijgesteld, uitgesteld of geannuleerd. Maar toen we weer open mochten op 5 juni, waren we er klaar voor.

Lees verder
Tile medium
Nieuws di 14 dec

Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart...juist nu!

Kijkt u ook zo uit naar een bezoek aan het theater samen met vriendinnen of partner? Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of bent u op zoek naar een Nieuwsjaarsgeschenk? Koop dat een Podium Cadeaukaart! Want in deze tijd is het zo waardevol om een cadeau te krijgen en uit te kijken naar een mooie avond uit. U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart ook inleveren bij ons restaurant Stoom. 


Lees verder