Nieuws

Nieuws di 25 jan

We mogen weer open!

Op 1,5 m, met CTB en een sluitingstijd van 22 uur

Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en we kijken er naar uit u de komende periode te mogen ontvangen. Wel gelden er enkele voorwaarden (o.a. 1,5m afstand, CTB en een sluitingstijd van 22.00 uur), waardoor er aanpassingen nodig zijn bij de voorstellingen die de komende periode bij ons staan. Wij informeren zo spoedig mogelijk bezoekers die reeds een kaart in hun bezit hebben.

Lees verder
Nieuws di 14 dec

Bestel de Kampanje Podium Cadeaukaart...juist nu!

Kijkt u ook zo uit naar een bezoek aan het theater samen met vriendinnen of partner? Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of bent u op zoek naar een Nieuwsjaarsgeschenk? Koop dat een Podium Cadeaukaart! Want in deze tijd is het zo waardevol om een cadeau te krijgen en uit te kijken naar een mooie avond uit. U kunt de Kampanje Podium Cadeaukaart ook inleveren bij ons restaurant Stoom. 


Lees verder
Nieuws vr 30 apr

Digitaal jaarverslag 2020

En toen werd het stil op 12 maart 2020 in de Kampanje. Er kwam geen geplande voorstelling ‘Zin’ van Arjaen Ederveen en Jack Wouters die al compleet opgebouwd was in de Variopoolzaal, maar een team van collega’s dat klanten afbelden en mailden dat er geen theater was de komende dagen. Gelukkig wisten we toen nog niet dat er bijna geen theater en andere activiteiten zouden plaatsvinden het komende jaar. Iedereen ging vol goede moed aan de slag. 

Lees verder