Vrienden van de Kampanje

De Vrienden van de Kampanje dragen het theater een warm hart toe en mogen tegelijkertijd vanwege hun lidmaatschap gebruik maken van vele voordelen en privileges. Als Gouden Vriend heeft u bijvoorbeeld de eerste keus bij de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Met uw lidmaatschap steunt u de Kampanje zodat wij ook in de toekomst een breed cultureel aanbod kunnen blijven aanbieden. Voor de Vrienden gaan er deuren open die normaliter gesloten blijven. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd. Ook u kunt lid worden van de Vrienden van de Kampanje.

Een vrienden-lidmaatschap geldt per theaterseizoen en start bij de (voor)verkoop van het nieuwe seizoen. Normaal gesproken start de voorverkoop in mei, maar in deze bijzondere situatie, in verband met Corona, start de voorverkoop voor de najaarsprogrammering 2020 op 1 september. Wilt u als Gouden Vriend voorrang op de kaartverkoop, dan ontvangen wij u aanmelding graag voor 31 augustus 2020.

3 soorten lidmaatschap:

Voordelen Goud Zilver Brons
Lidmaatschap per 2 personen: €90 €60 €30
Lidmaatschap 1 persoon:* €60 €40 €20
2 nieuwsbrieven per jaar: v v v
Aanbod om met hoge korting kaarten te kopen voor een door de Kampanje aangeboden voorstelling: 3x 2x 1x
Jaarvergadering gekoppeld aan gratis voorstelling incl. koffie en thee:       v v v
Aanbieding om gratis voorstelling te bezoeken: 2x 1x  
Korting op speciaal geselecteerde Vriendenvoorstellingen: 25% 10%  
Voorrang bij de start van kaartverkoop van het nieuwe seizoen: v    


* Bij Gouden lidmaatschap 1 persoon kunt u in de voorverkoop voor max. 2 personen kaarten bestellen per voorstelling. Met lidmaatschap 2 personen kunt u voor 4 mensen bestellen in de voorverkoop (Bij 'populaire' voorstellingen kunnen andere regels gelden voor het maximum aantal te bestellen kaarten.). Echter de aanbiedingen ná de voorverkoop zijn gelijk aan het aantal personen van het lidmaatschap. Dus als u tijdens het seizoen een aanbieding krijgt om gratis een voorstelling bij te wonen, en u heeft een lidmaatschap voor 1 persoon, dan heeft u dan recht op 1 gratis kaart.