Vergaderen
Vergaderen in Den Helder, op een prachtige inspirerende locatie? Ontdek Theater de Kampanje!

Vergaderen in een vergaderzaal
We hebben twee moderne vergaderruimtes beiden voorzien van daglicht. Door middel van een vouwwand kunnen de vergaderzalen aan elkaar gekoppeld worden zodat er één grote zaal ontstaat. De zalen kunnen in elke gewenste opstelling klaargezet worden. Bijvoorbeeld in theater-, carré- of blokopstelling, maar ook staand vergaderen behoord tot de mogelijkheden. De ruimtes zijn standaard voorzien van een groot LED-scherm, flipover en gratis wifi. Tevens zijn de vergaderzalen uitgerust met een video-conferencing systeem, zodat de vergadering op afstand actief bijgewoond kan worden.

Vergaderen met inspiratie
Maar wat nog leuker is: vergaderen op een bijzondere plek. En dan niet zittend maar staand. Bijvoorbeeld op het podium met geweldig uitzicht op de grote zaal of vanaf de foyer op de 1e verdieping met prachtig uitzicht op de Rijkswerf.

Ontvangst, lunch, borrel en diner
Groot voordeel van vergaderen bij de Kampanje is dat we beschikken over een eigen café en Restaurant Stoom waar voor, tijdens of na de vergadering gebruik gemaakt van kan worden. Uiteraard kunnen we bij of in de vergaderzaal ook catering verzorgen.