Theater de Kampanje

Uniek en Industrieel
Theater de Kampanje is een unieke industriële locatie in Noord-Holland, slechts 1 uur rijden vanaf Amsterdam. Het is gelegen op het bruisende terrein Willemsoord: het culturele en culinaire hart van Den Helder. Naast Theater de Kampanje vindt u in de monumentale panden volop restaurants, musea en een bioscoop. Tevens heeft u er een prachtig uitzicht op de haven en de indrukwekkende schepen van de Marine.

Theater de Kampanje beschikt over drie theaterzalen.
Variopoolzaal:
De Variopoolzaal (grote zaal) heeft een vaste theateropstelling inclusief 2 balkons met een capaciteit van 748 personen. De theaterzaal is ontworpen met volledig glazen wanden. In de glazen zaal zijn langs de wanden verdiepingshoge houten wandpanelen opgenomen, die wanneer dat nodig is geopend kunnen worden. Vanuit de foyer kijk je dan dwars door de zaal heen. Vanuit alle hoeken is echter bovenal de architectuur van de oude industriële hal te ervaren. Oude en nieuwe architectuur vallen samen en versterken elkaar.

Koninklijke Marine Stadshal:
Stadshal
De hoge hal met veel industriële details zoals de orginele kraanbanen, kent veel gebruiksmogelijkheden. Congressen, beurzen, productpresentaties, feesten en staconcerten kunnen hier worden gefaciliteerd. De hal heeft een totaal vloeroppervlak van 1800 m² en uitstekende theatertechnische faciliteiten (licht/geluid).
Middenzaal
De Middenzaal wordt opgebouwd in de Stadshal. De zaal heeft met de tribune een capaciteit voor 270 personen in theateropstelling.

Kleine zaal
De kleine zaal kent een sfeervolle intieme setting en is ongeveer 120m2. De tribune biedt in theateropstelling ruimte voor 123 personen. Hiermee is deze zaal zeer geschikt voor kleinere voorstellingen, vergaderingen of optredens van verenigingen.

De zaal is zonder tribune en met aangrenzend theatercafé ook ideaal voor (dans)feesten, bruiloften en partijen. Zonder tribune is een Lagerhuis-opstelling voor uw bijeenkomst ook mogelijk.

Theater de Kampanje is meer dan alleen theater. Ontdek Theater de Kampanje als inspirerende, ideale en originele locatie voor een personeelsfeest of als locatie voor een congres, beurs, evenement of vergadering.

European Maritime Day 2021, AB Vakwerk Thema: 60-jarig jubileumfeest, Landelijke Bibliotheekcongres, ROC-medewerkersfeest, Rabobank Dare Event zijn voorbeelden van projecten die de afgelopen jaren bij De Kampanje plaatsvonden. Maar ook een bijeenkomst of evenement livestreamen of een webinar organiseren is bij ons mogelijk!