Overnachting

Wilt u een avond theater combineren met een overnachting? Er zijn diverse mogelijkheden in Den Helder! 

Forest Hotel

Op een kleine 10 lopen van Theater De Kampanje kunt u overnachten in het Forest Hotel. Het Forest Hotel is een uitstekend hotel gelegen in het centrum van Den Helder. De Helderse binnenstad biedt u naast de gezellige winkelstraten ook nog het theater en verschillende musea, dit alles op loopafstand van het hotel. Strand, zee, duinen en de veerboot naar Texel liggen binnen een bereik van 2 km. 
Voor reserveringen/informatie: www.foresthotel.nl

Hotel de Werf
Slapen in Den Helder doe je in het fraaie hotel De Werf. Een luxe boetiekhotel  in hartje stad met 8 hotelkamers en een toffe bar. Een stadshotel, maar een beetje anders dan je misschien zou verwachten in Den Helder. Interessanter, spannender en charmant.
Voor meer informatie en reserveren: www.hoteldewerf.nl

Bed & Breakfast De RijksWerf
Per half juni 2019 geopend op Willemsoord, dus op loopafstand van de Kampanje, een prachtige Bed & Breakfast De RijksWerf. U kunt er overnachten met maximaal 6 personen. Ze bieden behalve voor toerisme ook zakelijk onze BBdeRijksWerf aan. Perfecte en genoeg parkeer gelegenheid, en ontbijt en lunchpakketten behoren tot de mogelijkheden. Zelfs avondeten kan in overleg.

Voor informatie: Airbnb
Voor reserveringen: derijkswerf@zeestad-staalproducten.nl