Overnachting

Wilt u een avond theater combineren met een overnachting? Er zijn diverse mogelijkheden in Den Helder! 

Hotel Lands End

Op loopafstand van Theater De Kampanje kan je overnachten in Hotel Lands End. Op het uiterste puntje van Noord Holland kunt u genieten van een heerlijke plek om even bij te komen of gewoon voor uw zakelijk verblijf. Rust en een gezellige ambiance zorgen ervoor dat u zich in hotel Lands End snel op uw gemak zult voelen. En wilt u er nog even uit: de uitgaansgelegenheden van Den Helder bevinden zich op loopafstand.
Voor reserveringen/informatie: www.landsend.nl

Grand Hotel Beatrix
Royaal genieten aan zee. Grand Hotel Beatrix in Huisduinen - Den Helder, is een luxe oase van rust en ontspanning in een unieke omgeving. ‌Ervaar de schoonheid van natuur, cultuur en ruimte. Geniet van de sfeervolle hotelkamers en suites, voorzien van alle faciliteiten. 
Voor reserveringen/informatie: www.grandhotelbeatrix.nl

Hotel de Werf
Slapen in Den Helder doe je in het fraaie hotel De Werf. Een luxe boetiekhotel  in hartje stad met 8 hotelkamers en een toffe bar. Een stadshotel, maar een beetje anders dan je misschien zou verwachten in Den Helder. Interessanter, spannender en charmant.
Voor meer informatie en reserveren: www.hoteldewerf.nl

Bed & Breakfast De RijksWerf
Per half juni 2019 geopend op Willemsoord, dus op loopafstand van de Kampanje, een prachtige Bed & Breakfast De RijksWerf. U kunt er overnachten met maximaal 6 personen. Ze bieden behalve voor toerisme ook zakelijk onze BBdeRijksWerf aan. Perfecte en genoeg parkeer gelegenheid, en ontbijt en lunchpakketten behoren tot de mogelijkheden. Zelfs avondeten kan in overleg.

Voor informatie: Airbnb
Voor reserveringen: derijkswerf@zeestad-staalproducten.nl