Eventmanagement

Wij als locatie faciliteren niet enkel een event, wij kunnen ook het volledige eventmanagement op ons nemen. Denk hierbij aan het regelen van:

  • Aankleding
  • Muziek / band / DJ
  • Routing
  • Entertainment
  • Hostesses
  • Invulling van creatieve workshops
  • Aanspreekpunt leveranciers / standhouders
  • Project management

Wij adviseren in de meeste gevallen om de invulling van inhoudelijke workshops zelf te doen. Je weet namelijk het beste welke sprekers en thema's voor jou relevant zijn. 

Liever lokaal
Bij de invulling van een event of verhuuraanvraag proberen wij zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Niet alleen qua catering maar ook het entertainment kan heel goed uit de regio komen.

Recensie
Scholenorganisatie Vonk greep de fusie aan om met 1.100 medewerkers bijeen te komen in Theater de Kampanje. Wij kregen de vraag om het totale eventmanagement en de invulling van het programma op ons te nemen. Samen met een werkgroep van acht personen vanuit Vonk gingen wij aan de slag. Het resultaat was een gespiegeld ochtendprogramma en interactief middagprogramma, inclusief creatieve workshops, een bijzonder slot en heerlijke catering uit ons eigen restaurant Stoom. Qua entertainment waren er veel regionale hoogstandjes: de opening door House of Dance en stadsdichter Yanaika Zomers, een proeverij van de Helderse Jongens, een dansworkshop van Salsa by Djey, lekkere koffie van Bom Dia, een samenwerking met Tekpark, Reddingmuseum, Rik Niks en School7 en muziek van DJ Erik Houweling en Fleur Raateland.  

Reactie Rob Dekker, directeur bij Vonk: “We horen louter positieve reacties.  Het was een spetterend event. Het was een fijne samenwerking met het team van Theater de Kampanje; korte lijntjes, snel meedenken en goed ingezoomd op het programma. Kortom, een fantastische dag.”

Benieuwd of wij ook wat voor jouw event kunnen betekenen? Laat het ons weten

Contact
T: 0223- 674 662
E: zaalverhuur@kampanje.nl

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Algemene huurvoorwaarden van Theater Locaties Nederland van toepassing.