Huisregels

Iedereen die de Kampanje betreedt, aanvaardt de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.

De belangrijkste huisregels van Theater de Kampanje:
 

Laatkomers
Het na aanvang van de voorstelling toelaten van bezoekers is storend voor spelers en publiek, daarom geldt de huisregel: na aanvang geen toegang. Wij vragen uw begrip hiervoor. Als er tijdens een voorstelling een pauze is, kunt u in de pauze uw plaats nemen in de zaal. Indien u te laat arriveert, kunt u geen aanspraak maken op een vergoeding van de (niet gebruikte) toegangsbewijzen.

Fotograferen / mobiele telefoons
Het is tijdens de voorstellingen niet toegestaan om zonder toestemming foto-, film- of geluidsopnamen te maken. Wij wijzen u er bovendien op dat het niet toegestaan is uw geluid van uw mobiele telefoon aan te laten staan. Het belsignaal van uw telefoon is zeer storend voor de acteurs, musici en uw medebezoekers.

Garderobe
In verband met de brandveiligheidsvoorschriften is het niet toegestaand uw jas mee te nemen in de theaterzaal. Theater de Kampanje biedt een gratis* garderobe aan. Voor bezoekers die slecht ter been zijn, is er de mogelijk om hun jas af te geven bij de kassa.

* bij verhuringen bestaat er de mogelijkheid dat u moet betalen voor de garderobe.

Consumptie

Het is niet toegestaan om uw consumptie in de zaal te nuttigen. Tevens mag u geen eigen etenswaren en/of (alcoholische) consumpties in het Gebouw mee brengen.