Livestream

Uw bijeenkomst of evenement livestreamen of een webinar organiseren op een inspirerende locatie? Bij ons kan dat! We hebben alles om dit te faciliteren. U kunt u concentreren op de inhoud, wij doen de rest. 

Wij zorgen met onze partner voor alle techniek en het prachtige decor van ons industriële theater zorgt voor een mooie beleving van het online bijeenkomst. Zo kunt u gewoon in contact met elkaar blijven en ook nog eens inspireren. 

Door live events te streamen is het mogelijk om de capaciteit te vergroten. Tevens kunt u de kwetsbare doelgroep een mooi alternatief bieden door de bijeenkomst vanuit huis live te volgen. Een mooie extra dienst die we kunnen bieden.

Taalakkoord RPA NHN
Op 13 april 2021 vond de Taalakkoordbijeenkomst van RPA NHN plaats, live vanuit Theater de Kampanje. Met aandacht voor taal- reken- en digivaardigheden op de werkvloer. Een succesvolle bijeenkomst, waarin alle toetreders aanwezig waren.
Installatie burgemeester Jan de Boer
4 maart 2021, een talkshow op het podium van de Variopoolzaal waarbij inwoners van Den Helder kennis kunnen maken met hun nieuwe burgemeester via een livestream.
Het Grootste Werkfestival
Donderdag 29 oktober 2020, een prachtig voorbeeld van hoe een event er in deze tijd uit kan zien. Net als bij een live versie startte het event met een plenaire opening en daaropvolgend 6 workshops, allen online en live interactief te volgen. Acht livestreams, die tot in de puntjes verzorgd zijn door het technische team van De Kampanje en Kbaal. Een mooie een samenwerking tussen lokale partijen!