Recensies Zakelijk

15-02-2018 Woonzorggroep Samen
"We zijn nog steeds aan het nagenieten van het feest van afgelopen vrijdag. De complimenten vliegen ons om de oren, maar zeg ook aldoor dat het mede door de fantastische organisatie van jullie is geweest dat het feest zo geslaagd is. Jullie hebben een heel goed team en alles was perfect geregeld."

28-01-2018 M. de Vos
"We hebben afgelopen vrijdag een geweldig afscheidsfeest gehad. Mede doordat het door u ook allemaal perfect was georganiseerd. Alles klopte gewoon."

28-12-2017 Veiligheidsregio

"Via deze weg wil ik je nog even bedanken voor de goede zorgen van jullie tijdens onze kerstborrel. Het eten was prima in orde en de flipperkasten waren erg leuk. Dank nogmaals."

10-12-2017 W. Salomons
"Het was een uitermate geslaagd feest. Iedereen was erg te spreken over de locatie, de bediening en het menu! Hartelijk dank voor uw service."

03-10-2017 Werkfestival RPANH

"Super bedankt voor jullie inzet, niets was lastig of te veel - top!" 

27-03-2017 GP Groot
"Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie, begeleiding, het heerlijke eten bij ons fantastische Jubileumfeestavond. We krijgen louter enthousiaste reacties! Ook onze hartelijk dank voor de fijne begeleiding van jullie personeel. Dat was wel een avondje flink buffelelen! Goed gedaan… !"

05-02-2017 A. Reiff
"Wij hebben afgelopen zondag op heel plezierige wijze mijn verjaardag mogen vieren in restaurant Stoom. Alles was top. Een heerlijk buffet en zeer gastvrije ontvangst en verzorging door de medewerkers. De serre is een heel plezierige besloten plek om met een gezelschap bijeen te komen. Wilt u onze hartelijke dank voor alle inzet overbrengen aan alle medewerkers ?."

22-11-2016 Ahold
"Nogmaals super dank voor jullie super goede service en gastvrijheid gister. We voelden ons ontzettend welkom en mede dankzij jullie hebben we een super inspirerende sessie kunnen doorlopen. Ook namens de directie en ons als project team heel erg bedankt!"

01-02-2016  Water Sport Vereniging Den Oever
"Prima voor elkaar! Dank voor de vergaderruimte en de leuke nazit in Stoom afgelopen zaterdag de 30ste. Ben erg blij dat er nu ook in Den Helder “leuke & functionele ruimte” ter beschikking komen. Prima!"


 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.