Feestdagen

Voordat u het in de gaten heeft is 2018 weer voorbij. Plan nu een sfeervolle kerst- of eindejaarsborrel met uw team in de Kampanje! Wij denken graag met u mee om er een mooi moment van te maken.

KeyKegcafé
Ons KeyKegcafé is de ideale plek voor een kerst- of Nieuwjaarsborrel met uw medewerkers en/of relaties. Het KeyKegcafé biedt plek voor max. 120 personen. Wees er snel bij, want de eerste Kerstborrel staan al gepland in ons café!
Virtuele tour KeyKegcafé

Bezoek een voorstelling
Dat zal een mooie avond worden! Bezoek samen met uw collega's/medewerkers/relatie een theatervoorstelling in Theater de Kampanje. Wij hebben zeven voorstellingen voor u geselecteerd die u met korting kunt bezoeken. Wilt u er een complete avond van maken? Het is mogelijk om vooraf te dineren in restaurant Stoom en/of een borrel na afloop. Wilt u de middag er ook bij betrekken? U kunt in combinatie met een bezoek aan de voorstelling, voor €5,00 per persoon een bezoek brengen bij onze buren 'Het Reddingmuseum'.
Aanbod voorstellingen

Restaurant Stoom
Geniet samen van een diner in ons sfeervolle restaurant aan de kade. Drink vooraf een borrel aan de haard en schuif aan bij een mooi gedekte tafel, geniet van smaakvolle gerechten en proost samen op het nieuwe jaar.

Kampanje Podium Cadeaukaart
Op zoek naar een mooi Kerstgeschenk? Geef een Kampanje Podium Cadeaukaart. Dan geeft u een heerlijk avondje theater of concert cadeau! Wilt u de kaart geven samen met een flesje 'Helderse Jongens' bier of een fles rode wijn? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


Wilt u meer informatie, het KeyKegcafé reserveren voor een kerstborrel of een Podium Cadeaukaart bestellen? Neem dan contact op met Yvonne, Camilla of Ada via zaalverhuur@kampanje.nl - 0223 674 664

 

 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.