Peuterfestival

Op zondag 10 februari 2019 organiseert De Kampanje voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar het Peuterfestival: een bruisend evenement in het theater. Muziek, zang, dans, toneel; alles komt voorbij en sluit volledig aan bij hun belevingswereld. Op diverse locaties in het theater zijn er voorstellingen én activiteiten. Het thema dit jaar is In het Oerwoud. Van 10.00 tot 14.00 uur is de Theaterspeeltuin geopend. Kom je samen met je (groot)ouders of andere begeleiders naar het festival?

Samen dansen! (speelduur 30 minuten)
Samen met papa, mama, oma of opa gaat de peuter lekker, op de maat van de muziek, bewegen. Op een speelse manier, met eenvoudige dansspelletjes, krijgen kinderen plezier in dans en muziek. Deze activiteit wordt gegeven door dansdocente Rinske Posthumus
en vindt plaats in de Stadshal. Er zullen meerdere danssessies plaatsvinden.

De Theaterspeeltuin
Voor en na de voorstelling(en) kunnen de kleintjes helemaal opgaan In het Oerwoud. Wat zie je nou? Een tropisch regenwoud! Overal exotische bomen, planten en bloemen. Danst daar een vlinder? Kijk, een aap op zoek naar een banaan. Er valt vandaag veel in het oerwoud te ontdekken. Het Kinderbuffet Vandaag is het feest en mogen jullie heerlijk snoepen van het kinderbuffet. Wat lekkers, wat gezonds … alles mag … én alleen voor kinderen! Voor de begeleiders is de bar in de Stadshal geopend. U kunt hier, tegen betaling, genieten van een kopje koffie/thee, iets fris, een lekker gebakje of broodje.

Voorleeshoek
De Kopgroep Bibliotheek heeft een leeshoek met allerlei leuke boekjes ingericht.

Let op: gratis toegang met kaartje voor één van de voorstellingen! Reserveren voor de voorstellingen en activiteiten is verplicht. De Voorleeshoek, de Theaterspeeltuin en het Kinderbuffet zijn alleen toegankelijk in combinatie met een voorstelling. Toegangsprijzen bedragen € 13,00 per kind en per volwassene.