SlodDe & Vos in de Geluidentuin (2+)

JOC Kampanje festival
zo 21 jul 11:00
zo 21 jul 2024
11:00 - 11:45
  • zo 21 jul 2024
    11:00 - 11:45
    Variopoolzaal

In eerste instantie zou de swingende Muziekband (2+) LouLou & Lou op zondag 21 juli 11:00 uur optreden. Wegens personele problemen kunnen zij helaas geen optreden verzorgen. In tweede instantie zou als vervanging Dirk Scheele naar Den Helder toekomen. Helaas kan dit optreden ook niet doorgaan. Gelukkig hebben we opnieuw een heel mooi alternatief: SlodDe & VoS!

SlodDe & VoS in de Geluidentuin is niet zomaar een liedjesvoorstelling; het is een levendige, gekke show waarin kinderen ontdekken dat geluiden net zo kleurrijk zijn als zijzelf en een belangrijke rol spelen in dit betoverende verhaal.

Luister naar de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), Vos (de Kat), en Katta (de Koala), terwijl ze namen bedenken voor vreemde kleuren die eigenlijk best wel echt lijken te zijn. Beleef een griezelig avontuur wanneer het tijd is om te slapen en probeer eens op je allerbest een liedje in je hoofd mee te zingen?

Geniet van de vrolijke chaos in de Geluidentuin en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een... vogelschaap?!

SlodDe & Vos is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Ze tourden jarenlang de wereld rond en ontvingen onder andere een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums.

"Een levendige, opgewekte show waaruit je kunt leren dat geluiden een kleur hebben." - Theaterkrant, oktober 2023

JOC Kampanje Festival
Dit festival wordt wederom mogelijk gemaakt door het Jeugd Onderwijs Cultuurfonds (JOC). Dit fonds biedt alle kinderen van 2 - 18 jaar de mogelijkheid om naar het theater te gaan. Hierdoor zijn alle voorstellingen tijdens het festival tegen een kleine (limonade)vergoeding van €1,- euro te bezoeken.

Kaartprijs is inclusief limonade