Het Geheim van Den Helder

Congres, workshops en stadssafari
wo 27 sep 10:00 - 17:00
wo 27 sep 2023
10:00 - 17:00
 • wo 27 sep 2023
  10:00 - 17:00
  Koninklijke Marine Stadshal - middenzaal ongeplaceerd

Welkom bij Het geheim van Den Helder. Een inspirerend netwerkevent op 27 september over de praktijk van stedelijke vernieuwing in Nederland. Spelbepalers, smaakmakers, stadsvernieuwers en sleutelspelers duiden de spectaculaire metamorfose van de voormalige krimpgemeente. Na 15 jaar transformatie en honderden miljoenen euro’s aan investeringen is er weer trek om te ondernemen, wonen, werken en recreëren. Wat zijn de praktische lessen voor andere middelgrote gemeenten en ontwikkelaars in Nederland?

Bent u ook benieuwd naar het geheim van Den Helder? Ontdek het op 27 september. Meld u snel aan.

Wij beloven u:

 • Hoe je koersvast en toekomstbestendig kunt vernieuwen
 • Hoe je de woningbouwopgave versnelt en de regio mee kan laten profiteren.
 • Hoe je in een centrumgebied een nieuwe magneet kunt realiseren op het gebied van leisure, horeca en werk.
 • Een kennisinjectie voor ambtenaren van gemeenten, rijksoverheid en provincies
 • Netwerken voor ontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundigen en corporaties.
 • Congresprogramma is inclusief projectbezoeken en parallelsessies in het stadshart
 • De garderobe, koffie/thee bij ontvangst, lunch en afsluitende borrel zijn inbegrepen.

Initiatiefnemer Zeestad presenteert een uitgelezen groep sprekers van uiteenlopende disciplines: van gemeenten, Rijksoverheid, Koninklijke Marine, kunst en cultuur, onderwijs, stedenbouw, vastgoed, corporaties, architectuur, provincie, horeca tot retail. Het complete programma van 27 september vindt u op de website van Zeestad.

Meld u aan
Theater de Kampanje verzorgt de volledige reservering op naam en betaling. Een reguliere ticket kost €242,- inclusief 21% btw (€ 200,- exclusief BTW). Na registratie (en betaling) ontvangt u per email een automatische bevestiging vanuit theater De Kampanje. Relaties van Zeestad kunnen zich gratis aanmelden. Bent u lid van één van de zes deelnemende netwerkorganisaties? Dan krijgt u met een speciale kortingscode een fikse korting op de toegangsprijs.

Stel uw vraag
Komt u er niet uit met de registratie of wilt u een collega meenemen? Neem van maandag t/m donderdag telefonisch contact op met Zeestad en vraag naar Una Wierstra, 06-50086178 of mail naar info@zeestad.nl

Kaartprijs is inclusief toegang tot projecten en deelname workshops, garderobe, lunch, drinken en een afsluitende borrel.