Windkracht 13

Met Katja Kruit - Live A Little More
zo 7 apr 15:00
zo 7 apr 2024
15:00
  • zo 7 apr 2024
    15:00
    Koninklijke Marine Stadshal - Horecaplein

Heerlijke muziek, gezellige mensen, drankje in de hand en genieten maar! Nu in Kampanje-stijl, georganiseerd door Frank Kooijman en Arnoud Deyll.

Kom ook naar Windkracht 13 op:
Zondag 15 oktober 2023 
Zondag 21 januari 2024

Katja Kruit - Live A Little More
Zangeres Katja Kruit heeft Amerikaanse roots en leerde dobro - een vorm van slide gitaar - spelen in de USA. De songs op haar debuutalbum “Live A Little More” zijn ontstaan tijdens de pandemie en vertellen over jezelf tegenkomen, verlies en het verlangen om - ondanks alles - voluit te leven. Als vanzelf werden het country liedjes: dat was de muzikale taal die uit haar kwam, de taal van haar roots. Ze speelt de songs met voltallige countryband, van intiem en kwetsbaar tot stevige meezingers.

Katja’s missie is om haar liefde voor country en bluegrass - en natuurlijk dobro en lap steel gitaar -  verder te verspreiden. Als zingende dobroiste heeft ze naam voor zichzelf gemaakt en speelde op festivals zoals het Rotterdam Bluegrass Festival en European World of Bluegrass, en podia zoals de Spot (Middelburg) en Café de Amer (Amen). Op 26 november 2023 releasete ze haar debuutalbum in een uitverkocht Rietveldtheater in haar hometown Delft.