“Mysterie in het Museum”

Triade Dansvoorstelling
zo 9 jul 11:00 - 13:45
zo 9 jul 2023
Vanaf 11:00

Normaal gesproken vindt er om het jaar een dansvoorstelling plaats maar omdat we in Coronatijd geen voorstelling hebben kunnen geven halen we dit nu in. Dit jaar geen voorstelling van een uur op het grote podium van Theater de Kampanje, maar een experience van een half uur voor het publiek. Een bijzonder museumbezoek!

“Mysterie in het Museum”
Het lijkt op het oog een normaal museum. Met prachtige beelden bij de ingang en een vriendelijke directeur die iedereen welkom heet. De toonzaal ziet eruit als ieder ander museum. Er pronken lijsten met mooie tafrelen, ertussen staan prachtige kunstwerken op sokkels. Toch gebeuren er vreemde dingen in het Triade Museum, zegt men in de stad. Als het donker wordt in de zaal en het licht dimt schijnen er dingen te gebeuren die niemand voor mogelijk houdt. Men zegt dat de schilderijen en beelden bij het invallen van de schemer tot leven komen! De figuren uit de verschillende schilderijen en in de beeldentuin rekken hun spieren van het lange stilstaan en beginnen te dansen, vol passie en vuur! Als het licht weer vol aangaat in de toonzaal lijkt het alsof er niets is gebeurd. Verstild hangen de schilderijen weer aan de muur en staan de beelden stokstijf op hun sokkels. 

Tsja of dit nou echt waar is? Daar kom je alleen achter als je dit bijzondere museum bezoekt. Wie durft? Wie weet komt jij erachter of het mysterie van het museum echt waar is of slechts een sterk verhaal is wat wordt rondverteld. 

Extra uitleg:
We verkopen voor 4 rondes van een half uur “museumkaartjes”. Iedere ronde is gelijk. Publiek kiest dan ook 1 tijdsblok om deze experience bij te wonen. 

Let op: Er zijn groepen die hun dans vier keer doen en alle tijdsblokken dansen en er zijn groepen die twee tijdsblokken dansen. Hierover worden ouder(s)/verzorger(s) geïnformeerd, zodat zij het tijdsblok kunnen kiezen waarin hun kind danst.