Hans-Peter van Velthoven

Windkracht 13

met Joost Dobbe
zo 15 okt 15:00
zo 15 okt 2023
15:00
  • zo 15 okt 2023
    15:00
    Koninklijke Marine Stadshal - Horecaplein

Joost Dobbe is een geboren en getogen Jutter. Al in zijn vroege tienerjaren staat hij in het centrum van Den Helder op straat te zingen en gitaar te spelen voor een extra zakcentje.
Al snel daarna begint hij met het schrijven van eigen songs en het vormen van zijn eerste band Awesome, waarin Frank Kooijman ook een lange tijd heeft gespeeld. 

Inmiddels tourt Dobbe alweer negen jaar met The 70’s Unplugged, een theaterprogramma vol met akoestisch getinte liedjes uit de jaren 70. Deze band stond vorig seizoen nog in De Kampanje op de bühne. Daarnaast treedt Dobbe ook nog vaak solo op en brengt om de zoveel tijd eigen werk uit.

Als trouwe bezoeker van Windkracht 13, zal Dobbe tijdens deze sessie teruggaan in de tijd. Eigen werk dat hij door de jaren heen vaak in Windkracht 13 ten gehore heeft gebracht, zal afgewisseld worden met prachtige songs uit de jaren ‘60 en ‘70. In deze tijd ligt het muzikale hart van Joost; liedjes van o.a. Elvis, Neil Young, Van Morrison, The Beatles en The Rolling Stones zullen de revue passeren. Ook enkele nieuwe eigen liedjes zullen gespeeld worden. 

Muzikaal ondersteund en omlijst door Frank Kooijman en Arnoud Deijll, belooft dit een prachtige middag te worden! Heerlijke muziek, gezellige mensen, drankje in de hand en genieten maar! 

Kom ook naar Windkracht 13 op:
Zondag 21 januari
Zondag 7 april