Rob van Dalen

Queen Must Go On

Staconcert
vr 17 nov 20:30
vr 17 nov 2023
20:30
  • vr 17 nov 2023
    20:30
    Koninklijke Marine Stadshal - staconcert

Queen Must Go On is na het stormachtige jaar waarin ze het eerste seizoen van ‘The Tribute, Battle of the Bands’ wonnen, een bekende naam geworden in Nederland. Het beginjaar bleek pas de start te zijn... 

Na een uitermate succesvol eerste theaterseizoen, waarin de shows zonder uitzondering uitverkocht waren en de band met een eigen show in Ziggo Dome staat, is Queen Must Go On nu terug met een reprise van deze show. Verwacht een show die op momenten intiem en op andere momenten groots en bombastisch is. Kom genieten, kom meezingen, kom het beleven. Een unieke ervaring.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. 

Ward Palmen heeft zich als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik en een timbre waar hij menig Queen-liefhebber mee betovert. Op drums werkt QMGO trots afwisselend met drie drummers: Mick Gravéé, Dennis Meentz en Hans in het Zandt. Allen giganten in hun vak. In samenspel met bassist Geert Horvers, levert dit die vette basis waardoor je onmogelijk stil kan blijven zitten of staan. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor de echte Queen-sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits maken dit tot een ware beleving.

Do you want to experience a kind of magic? The show must go on, so let’s play the game together. Maybe we become the love of your life. 


Texel-voorstelling: Extra afvaart
Deze voorstelling is een 'Texel-voorstelling' met extra afvaart. U dient op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersonen Henk Snijders en Rosa Harbers vertrekken als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. U hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.

Let op: dit is een staconcert in de Koninklijke Marine Stadshal. De bar zal de gehele avond geopend zijn. Achterin de zaal zullen enkele zitplekken gecreëerd worden.

Kaartprijs is inclusief garderobe.

Credits

Muzikanten: Ward Palmen (zang), Ralph Derksen (gitaar), Geert Horvers (bas) en Mick Gravéé, Dennis Meentz of Hans in het Zandt (drums)