Halloweenfeest

Staconcert
za 28 okt 20:00
za 28 okt 2023
20:00

Bereid je voor op een gedenkwaardige avond vol betovering en opwinding, want De Kampanje presenteert de meest spectaculaire Halloweenverkleedparty van het jaar. Op zaterdag 28 oktober komt de duisternis tot leven in de Stadshal waar gasten worden ondergedompeld in een wereld vol mysterie en vermommingen.

Den Helder houdt van een feestje en verkleden, kijk naar de avonden met de Dirty Daddies en de hossende menigte in Bastion Pierre. Maar een Halloweenverkleedparty dat hadden we nog niet! Bezoekers mogen hun meest angstaanjagende, creatieve en verbluffende kostuums aantrekken en zich mengen in een menigte van duivelse wezens en mythische figuren.

Voel de muziek in je ziel van de te gekke FLEUR RAATELAND, bekend van The Voice en Crazy Piano’s. Samen met haar drummer kan ze ieder bekend nummer zingen en spelen. Ze maakt van elk optreden een spektakel, zowel spelend achter de piano als zingend erbovenop. En als Fleur pauzeert nemen de fantastische CHERRY & THE SUGARSTUDS het podium in. Wil je rock? Geen probleem. Liever funk? Dan krijg je funk! Misschien ben je een fan van oldschool 90’s dance of ga je juist lekker op de nieuwste hits? Deze top coverband speelt het allemaal.

De Halloweenparty is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de geest van Halloween, met je vrienden of collega’s op stap te gaan en herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Of je nu een doorgewinterde fan van het griezelige bent of gewoon wilt genieten van een avond vol heerlijke muziek en je wilt dansen tot je een ons weegt, deze party belooft het allemaal. 

De Kampanje nodigt alle enthousiaste feestgangers uit en laat je angst los. Zorg ervoor dat je je kostuum perfectioneert en klaar bent voor een nacht vol griezelige avonturen en momenten. Maar wees zeker, als je deze wereld eenmaal betreedt, is er geen weg terug. Durf je het aan? We zien je aan de andere kant...

Online kaartverkoop tot 15 september € 15,-, vanaf 15 september € 17,50. 

Zaal open 19.30 uur Aanvang band 20.15 uur. Einde muziek 00.05 uur.


Let op: dit is een 'sta'feest in de Koninklijke Marine Stadshal. De bar zal de gehele avond geopend zijn. Achterin de zaal zullen enkele zitplekken gecreëerd worden.
Toegang: 18+

Kaartprijs is inclusief garderobe.