Paul de Leeuw

60? We zien wel!
zo 1 okt 20:15 - 22:15
zo 1 okt 2023
20:15 - 22:15
  • zo 1 okt 2023
    20:15 - 22:15
    Variopoolzaal

Paul de Leeuw, nu 60, beseft dat het grootste stuk van zijn leven voorbij is. Hij blikt terug en kijkt vooruit. Over het verlies van zijn vader, de vele vriendinnetjes van zijn zoons via de guilty pleasures, als alleen thuis zijn met een pot mayonaise tot het tv programma Lang leve de liefde. En waarom kan hij plots zo boos worden? En waarom worden er tegenwoordig zoveel excuses aangeboden? 

De pers over Paul de Leeuw
”Cabaretvakman opent zijn hele trukendoos” - **** AD
”Energieke gelaagde voorstelling. De Leeuw Kan nog jaren mee!” - **** TROUW
“Zijn beste voorstelling sinds jaren. Goed gespeelde stand-up comedy stukken gaan naadloos over in mooie pianoliedjes” - ***** VK


Texel-voorstelling: Extra afvaart
Deze voorstelling is een 'Texel-voorstelling' met extra afvaart. U dient op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord) te gaan en ook op eigen gelegenheid weer terug naar de boot. Contactpersonen Henk Snijders en Rosa Harbers vertrekken als laatste uit het theater. Zij geven dan het sein dat de boot kan vertrekken. U hoeft niet apart te reserveren voor deze extra afvaart.

De eindtijd van de voorstelling is leidend voor wat betreft de vertrektijden van de TESO. Indien de voorstelling géén pauze heeft, gaat iedereen een kwartier na afloop van de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Wanneer de voorstelling wél een pauze heeft, wordt iedereen verzocht direct na afloop richting de boot te vertrekken.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.