Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2024
wo 27 mrt 20:30
wo 27 mrt 2024
20:30

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken van maart tot juni het land in met de Finalistentour. Met een juryprijs, publieksprijs óf studentenprijs op zak doen zij de finaleavond dubbel en dwars over. Zonder stress en blinde paniek deze keer, maar met extra veel plezier!

Ontdek de nieuwe lichting cabaretiers tijdens de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival.
David Linszen heeft overtuigend de 44e editie van het Leids Cabaret Festival op zijn naam geschreven. Zowel de juryprijs, als ook de publieksprijs en de studentenjury prijs wist de Amsterdamse cabaretier in de wacht te slepen.

In de finale stond David tegenover finalisten Said El Hassnaoui en Tim Kroezen. Met z'n drieën zullen ze vanaf maart op tour door heel Nederland gaan met de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival. En zijn 27 maart te zien in De Kampanje!

Bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen - en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een groot gevoel voor humor. 

Wist je dat veel jonge talenten van vroeger inmiddels graag geziene ‘oude rotten’ in het vak zijn? Denk aan: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen, Katinka Polderman. En van de jongere generatie: Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan, Martijn Kardol. Niet de minsten! 

Kom langs en laat je verrassen!

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.