Nashvilles Country Café

The greatest country stars
do 5 okt 20:30 - 23:00
do 5 okt 2023
20:30 - 23:00
  • do 5 okt 2023
    20:30 - 23:00
    Koninklijke Marine Stadshal - middenzaal

In Nashville’s Country Café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini Lady Antebellum, Keith Urban zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren. 

Met deze topzangers en band, bekend van begeleiden van vele bekende artiesten wordt het publiek meegenomen in een avond vol mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western. Elske DeWall en Wim van de Vliert brengen ieder afzonderlijk hun rijke repertoire. Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Elske DeWall
In het voorjaar van 2012 stond DeWall naast Lionel Richie in het RTL 4-programma Life4You. Richie was daar om zijn nieuwste album Tuskegee te promote In 2017 ging DeWall op tournee met Krystl en Rachèl Louise. Onder de gemeenschappelijke naam The BlueBirds brachten zij bekende americana- en countrynummers ten gehore, alsmede eigen nummers. In 2018 zorgde DeWall voor de muzikale omlijsting in het televisie-programma Linda’s Zomerweek van Linda de Mol op RTL 4. Tevens dat jaar ging de zangeres als special guest mee tijdens een tournee van Marco Borsato en stond ze met hem twee avonden in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2020 verscheen haar eerste Nederlandstalige single Is Het Niet Gewoon Ok die ze onder meer samen schreef met Alain Clark. In 2022 In was ze te zien als secret singer in het televisieprogramma Secret Duets. In 2023 deed DeWall mee aan het televisieprogramma Weet Ik Veel. Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire. cast: Elske DeWall, Wim van de Vliert, Jordyn Mallory en DMP band.

*Vriendenvoordeel: Gouden en Zilveren Vrienden ontvangen korting op deze voorstelling.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.