Wouter Monden

Stormbrein
za 27 jan 20:30
za 27 jan 2024
20:30

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”, aldus Wouter. In zijn voorstelling ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Het wordt een gave, niet te missen show.

Meer over Wouter
Wouter Monden is comedian, podcastmaker en publieksopwarmer. In 2014 werd hij door Arjen Lubach gevraagd als publieksopwarmer voor het programma Zondag met Lubach. Ook bij De Avondshow met Arjen Lubach zorgt hij tot op de dag van vandaag dat het publiek helemaal klaar zit voor de opname. Arjen zei over Wouter: 'Wie Wouter ziet spelen, komt gegarandeerd vrolijker thuis dan hij wegging. Tenzij je auto tijdens de show gestolen is natuurlijk.'

Voor de ochtendshow van Q-Music maakt Wouter samen met Edo Berger al sinds 2016 de Q-Musical. Elk onderwerpen root of klein, wordt door hen voorzien van grappen en parodieliedjes en gepresenteerd als mini-musical. Bij DJ Michiel Veenstra op het alternatieve station Kink bespreekt Wouter elke vrijdagmorgen in zijn column het nieuws van die week; maatschappelijk betrokken, scherp maar altijd grappig.

In zijn Elektra Podcast praat Wouter elke week met een cabaretier of comedian over zijn/haar meest rampzalige en gênante momenten op het podium. De podcast werd in 2020 en 2022 genomineerd als beste podcast van het jaar. Elektra Podcast wordt erg goed beluisterd en onder de meer dan 200 gasten zitten vele grote namen zoals Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Paul van Vliet, en Philippe Geubels.

In zijn avondvullende show ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”. Aldus Wouter.


Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.